2777
2789

من خودم جنوبیم

از این شهرهای اطراف بندرعباس واقعا خوبه و چابهار هم خیلی خوبه

ولی از نظر من جنوبی بندرعباس گزینه بهتریه از نظر رفاهی و...

اما درست نیست پایتخت کنار مرز باشه و یا تنگه هرمز 

ما درطول تاریخ زیاد داشتیم حمله و هجوم بخاطر اینکه پایتخت مرز بود

و خیلی زمانبره اونطوری که به تهران رسیدن به اینجا برسن

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه تن به تن سر به کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیشه حرفی زدن بنظرت میرم بغل پاکستان پایتخت میزند؟؟؟؟

فکنم عمدا همچین کردن چون خدااااا یی نمیشه روزا بیرون رفت همش خونه زیر کولر آب هم باید بخری واسه شست و شو هم نیس نمیدونم چرا اینجوری کردن

عمران یا همون مکران میدونم به اصطلاح عامه میگن

نه بحث سر تلفظ نیست گلم شما گفتید خلیج فارس من تصحیح کردم گفتم عمان🙌🏻🩵

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه تن به تن سر به کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

مشهد بشه پایتخت چون ما الان تصمیم گرفتیم از تهران بریم مشهد باز هم پایتخت نشین باشیم

بنظر من واقعا گزینه خوبیه👍🏻خیلی تمیزتر و زیباتره از نظر من

تمساح داره...تروریست و اشرار داره.....سیستان بلوچستان پره پاکستانیه که همه مسلح هستن....اصلا امنیت ن ...

شما جنوبی هستید؟

من خودم جنوبیماز این شهرهای اطراف بندرعباس واقعا خوبه و چابهار هم خیلی خوبهولی از نظر من جنوبی بندرع ...

چابهار خدایی جایی نیست اصلا میگم کوهو بتراشن مساحت بزرگ کنن اون بارون سیل آسا ها رو چکار میکنن؟آب رو چکار میکنن بخدا بیمارستانش بیمارستان آب نداش

بنظر من واقعا گزینه خوبیه👍🏻خیلی تمیزتر و زیباتره از نظر من

آره مشهد خوبه ولی 30 ساله تهرانم بازم ته دلم تهران ترجیح میدم خیلی دوسش دارم ولی تصمیم گرفتم برم مشهد خونه بخرم برم از تهران