2777
2789
عنوان

خوش بحال اونایی که بچه ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 48 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخ نگو ک حسرت یه بچه خوشگل و کپل و مپل رو دلم مونده قدرش بدون تو مادری

از خدا بخواه از ته دلت بخاه یاباخدا ی عهدی ببند بگو خدایاحاجتمو روا کن منم  ازاین به بعد این گناهی که انجام میدادم و ازهمین امروز ترک میکنم حالا هرچی ک هس بیحجابیه دروغه غیبته  یچیزی که بهش وفادار بمونی .یانمازتو اول وقت بخون 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بهت حق میدم خیلی سخته

حق داری حتی کم بیاری اما تحمل کن ناشکری نکن 

خودت به خودت روحیه بده چیز زیادی نمونه از حدود ۵ یا. ۶ ماهگی اروم میشن

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
عزیزم سختی بیداری اگه منظورته بله تا حدودی ولی اگه سختی های دیگه رولحاظ کنیم تااخرعمرفکرمون پیششونه ...

آره خب اگر اینطوری بخوایم بگیم که زندگی کلا سخته. اما داشتن خانواده چند نفره خیلی خوبه حمایت روحی میشه آدم و انگیزه پیدا میکنه. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
بچها اسی حق داره دورانی کع بچه کوچیکه و نوزادع واقعا سخته قطعا مادره و عاشق بچشه ولی بیخابی بهش فشار ...

این حرفا چیه میزنین

منم همین دورانو تجربه کردم دخترم کولیک داشت از ۱۵ روزگی شروع شد داغونم کرد الان یکم اروم شده یبار ناشکری نکردم

یه نفر نبود بچمو یه ساعت بگیره اونم با وجود یه پسر شیطون دیگه ک دارم..همین امروز دخترمو بردم واکسن زده 

کله امروز ازش مراقبت کردم با جون دل 

خسته نشدم ازش