2777
2789
عنوان

خوش بحال اونایی که بچه ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 48 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به احتمال رفلاکسی هس نینیت...

پسرمنم همین بود تا 5 6 ماهگیش خواب عمیق نداشت یکسره بیدار میشد یه ذره شیر دوباره میخوابید...

غذا خور بشن خوب میشن این مدل نینیا❤️❤️❤️

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم
دوماه و بیست روز

دلت میاد اینو میگی

یکم دیگه این روزا تموم میشه و میخوابه تا صبح.

برای همه همینه

عوضش یه نعمتی تو خونت داری ک همین الان صدها یا هزاران نفر تو دنیا دارن به خاطر نبودنش اشک میریزن

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
دوماه و بیست روز

معمولا نوزادا تا سه چهار ماهگی اینجورین دیگ کم کم خواب شبانشون منظم و سنگین میشه . اهنگ لالایی رو براش امتحان کن صدای سشوار یا صدای آب رو امتحان کن ن خیلی بلند که گوشاش اذیت بشه البته . مسخوای بزاریش تو جاش سعی کن کمتر تکونش بدی که خوابش نپره برقا رو خاموش کن رو سرش 

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

دقیقا چند ماهه میشه بگی

۵ تا ۶ ماه بعد اینقدر بچه شیرین میشه خواب و گریه اش هم بهتر میشه. قابل تحمل میشه 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
دلت میاد اینو میگییکم دیگه این روزا تموم میشه و میخوابه تا صبح.برای همه همینهعوضش یه نعمتی تو خونت د ...

والا هرکی بما میرسه میگه بزرگ شن بدتر میشن که بهتر نمیشن

یاشاسین آذربایجان   
سختیش چند ماه اوله

عزیزم سختی بیداری اگه منظورته بله تا حدودی ولی اگه سختی های دیگه رولحاظ کنیم تااخرعمرفکرمون پیششونه خوشبخت بشن عاقبت بخیربشن من خودم وقتی بچم مریض میشه دست پاچه میشم خدای ناکرده طوریش نشه و خلاصه وقتی بزرگترمیشن مشکلاتشونم بزرگ میشه

نگو اينجورى عزيزم بچه نعمته 

خوابش سبكه بچتون شايد سير نميشه 

شايد دل درد داره 

سردشه

گرمشه 

دلايل مختلف داره

و اينكه تا سه ماهگى حسابي خسته اى حق دارى 

اما دورش ميگذره رفته رفته شيرينياش رو ميشه و سختياش بچشمت نمياد