مژی_شهریوری مدیر عضویت: 1392/03/27 تعداد پست: 7135 عنوان خوش بحال اونایی که بچه ندارن | مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 48 پست خواب میره سر ده دقیقه بیداره گریه میکنه دوباره خواب میره خیلی پشیمونم اینقدر زود بچه دار شدم اعصاب و روانی برام نمونده یاشاسین آذربایجان دیروز | 00:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pariarshiya عضویت: 1400/09/30 تعداد پست: 3180 والا هرکی بما میرسه میگه بزرگ شن بدتر میشن که بهتر نمیشن من دخترم الان ۹ ماهشه الان خوب شده تا صبح میخوابه یه دوبار برا شیر پا میشه باز میخوابهیکم صبر کن غذا خور بشهببین سینه و شکمش رو روغن زیتون بزن زیر لباسش پنبه بذار سینه و شکمش گرم بشه ببین بهتر نمیشه بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
مژی_شهریوری مدیر استارتر عضویت: 1392/03/27 تعداد پست: 7135 اخر زمون شده والااز هرده تا تاپیکی ک از مادرا میبینم ۹تاش گفتن پشیمونن از بچه دار شدن...خب نمیخواستی ... شما پشیمون نباش متفاوت باش یاشاسین آذربایجان
pariarshiya عضویت: 1400/09/30 تعداد پست: 3180 چشمام ازبیخوابی میسوزه بقران یه وضعیه منم همینجور بودم بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘