2777
2789
عنوان

اینجا کسی پولیپ روده داشته

45 بازدید | 9 پست

سلام دوستان امشب مادرم ۵۵ سالشه عمل کولونوسکوپی انجام داد و دکتر گفت روده اش پولیپ داره و پولیپ‌رو برداشت و فرستادن ازمایشگاه ببینن نمونه چطوره،خیلی نگرانم تا جندروز دیگه که جوابش بیاد خواب و خوراک ندارم که خدایی نکرده بدخیم‌نباشه کسی تجربه ای داشته؟

مامانم چند وقت پیش پولیپ روده داشت برداشت و ازمایشش شکرخدا مشکلی نداشت فقط گفتن هردوسال یکبار بیاد برای چک شدن ان شالله که چیزی نیست تو سن های بالا پولیپ زیاد دیده میشه و اغلب هم خوش خیم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مامانم چند وقت پیش پولیپ روده داشت برداشت و ازمایشش شکرخدا مشکلی نداشت فقط گفتن هردوسال یکبار بیاد ب ...

انشالله خیلی نگرانم دلم‌خونه تو اینترنت هم‌که میزنی دیگه میدونی همش چی‌میاد

بله

اها ،چون خاله ام‌هم پولیپ روده داره ولی برنداشته دوبارهم کولونوسکوپی کرده ولی برنداشتن و گفتن هر چند وقت بیا چکاپ‌شو نمیدونم چرا اونوبرنداشتن ولی مال مامانم رو برداشتن

انشالله خیلی نگرانم دلم‌خونه تو اینترنت هم‌که میزنی دیگه میدونی همش چی‌میاد

اصلا اطلاعات نت رو نخونید همیشه بدترین چیزارو میاره توکلتون به خدا باشه نهایت یه نذر کوچیک هم کنید که دلتون قرص بشه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
اصلا اطلاعات نت رو نخونید همیشه بدترین چیزارو میاره توکلتون به خدا باشه نهایت یه نذر کوچیک هم کنید ک ...

یک ختم‌قرآن نذر کردم ،همیشه دلم‌به بودن مامانم‌گرمه اگه خدایی نکرده مریض باشه میمیرم

یک ختم‌قرآن نذر کردم ،همیشه دلم‌به بودن مامانم‌گرمه اگه خدایی نکرده مریض باشه میمیرم

منم امسال مرداد ماه کلونوسکوپی انجام دادم پولیپ داشتم ،برداشتش فرستادن ازمایش گفت خوش خیمه ،پنج سال دیگه دوباره باید انجام بدم