سلام دوستان امشب مادرم ۵۵ سالشه عمل کولونوسکوپی انجام داد و دکتر گفت روده اش پولیپ داره و پولیپرو برداشت و فرستادن ازمایشگاه ببینن نمونه چطوره،خیلی نگرانم تا جندروز دیگه که جوابش بیاد خواب و خوراک ندارم که خدایی نکرده بدخیمنباشه کسی تجربه ای داشته؟
مامانم چند وقت پیش پولیپ روده داشت برداشت و ازمایشش شکرخدا مشکلی نداشت فقط گفتن هردوسال یکبار بیاد برای چک شدن ان شالله که چیزی نیست تو سن های بالا پولیپ زیاد دیده میشه و اغلب هم خوش خیم
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اها ،چون خاله امهم پولیپ روده داره ولی برنداشته دوبارهم کولونوسکوپی کرده ولی برنداشتن و گفتن هر چند وقت بیا چکاپشو نمیدونم چرا اونوبرنداشتن ولی مال مامانم رو برداشتن