2777
2789
عنوان

یه انگشتر 5 گرمی طلا پیدا کردم😬چیکارش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 51972 بازدید | 721 پست
پیدا نشد صاحبش بفروش خرج خیریه کن فقط استفاده شخصی نکن خودم طلا گم کردم میدونم اون بدبخت چه حالیه

الله شکرا الله شکرت اللعم صل علی محندوآل محمد(صل الله علیه وآله وسلم)وعجا فرجهم الله شکرا الله شکرت

پیدا نشد صاحبش بفروش خرج خیریه کن فقط استفاده شخصی نکن خودم طلا گم کردم میدونم اون بدبخت چه حالیه

الله شکرا الله شکرت اللعم صل علی محندوآل محمد(صل الله علیه وآله وسلم)وعجا فرجهم الله شکرا الله شکرت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آگهی بزن یا بده خیریه مال حروم وارد زندگیت نکن❤️

الله شکرااللهم صل علی محمد(صل الله علیه و آله وسلم)وآل محمدوعجل فرجهم الله شکرا الله شکرا اللهم صل علی محمدوآل محمد(صل الله علیه و آله وسلم)وعجب فرجهم الله شکرا الله شکرت الله شکرت الله شکراا الله شکرت الله شکراللهم صل علی محمد(صل الله علیه و آله وسلم)وآل محمدوعجل فرجهم الله شکرا الله شکرت اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم الله شکرا الله شکرت الله شکرا الله شکرت الله شکرت الله شکرا اللعم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم الله شکرا الله شکرت اللعم صل علی محمد(صل الله علیه و آله کسلم)وآل محمد(صل الله علیه و آله وسلم)وعجل فرجهم الله شکرت الله شکرا الله شکرا الله شکرت الله شکرت الله شکرا اللهم صل علی محمد(صل الله علیه و آله وسلم)وآل محمد(صل الله علیه و آله وسلم) وعجل قرجهم الله شکرا الله شکرت یامادر یاهمگی اللله یاعمه خانم عمه 🕋📿✅🕌☪️🕋🕋📿✅🕋دخترخانم خانم خداشکرا اهل بیت همگی الله قرآن الله قرآن الله قرآن الله قرآن الله قرآن الله امام زمان الله امام زمان الله امام زمان الله پیامبرالله پیامبراسلام اللع میامبراکرم الله پیمباراعظم الله پیابرخدالله الله شکرا مادرعمه خانم دخترخانم مادر الله شکرا الله شکرت🕋☪️🕌✅📿🕋🕋🕋📿🕋🕋📿✅🕌☪️🕋

خوب خوردت نمیشه پولش از یک جایی در میره عاقبت آخرتش هم که خدا داند و بس .خدا به دادم مون برسه ...آگه ...

الله شکرا الله شکرت یاهمگی الله الله شکرا یاهمگی الله شگرت خداالله شکرت 

فکرشو میکنم طلامو گم کنم یه پست فطرت برداره بخواد پولشو بخوره حس بدیه

حروم لقمه بودن تا چه حد!

توام اینکارو نکن، اگهی بزن و اون اطراف هم اعلامیه بزن و به بقیه بسپر که طلا پیدا کردی، ولی مشخصات نده و بگو به شرط ذکر مشخصاتش تحویل داده میشه

زدن یه حرف مخالف یا نقد کردن یا نظر دادن آدابی داره که اگه رعایت نکنین و درجواب مثل خودتون حرف زدم نباید ناراحت بشید، همونطور که من ناراحت نمیشم ♥️

ببین میگن درستش اینه ک

سعی کنی تا به دست صاحب برسونی 

ولی اگ پیدا نشد صاحبش 

نزار جایی ک بوده 

بفروشش بنداز صندوق صداقت از طرف اون شخص 

ولی خب نمیدونم چرا شیطون درونم میگ شاید خدا برات فرستاده ک به زخمات بزنی 🤣

اصلا چرا برش می‌دارین که نگران این باشین که چکارش کنید؟! 

وزن هم کردید؟! 

حداقل به اولین پاسگاه پلیس تحویل بدید.  

من بودم اصلا برش نمی‌داشتم. چه برسه به اینکه با خودم ببرم

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 

چند بار طلا پیدا کردم 

اون اطراف آگهی زدم نوشتم با دادن نشانی تحویل بگیرید 

خداروشکر پیدا شده با اینکه دستمون خیلی خیلی تنگ بود

و قتی که باعث رفع نگرانی طرف میشی ، خدا جبران میکنه برای آدم 

فقط ننویس چیه 

بنویس یک تکه طلا

عزیز دل ❤️ میدونی نوع پوشش شما برای امام زمان مهمه ؟؟ این یعنی اینکه شما برای امام زمان مهم هستی ، میدونی امام زمان هر روز برای گناهان ما اشک میریزه و از خدا میخواد که مارو ببخشه ولی ما همچنان در حال تکرار گناهیم ؟؟؟😞😞😞

توروخدا صاحبش پیداکن 

نمیدونی طرف اونو چطور خریده 

الان دوهفته ست طلای مامانمو دزدیدن خواب وخوراک  نداره 

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤