من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
الله شکرااللهم صل علی محمد(صل الله علیه و آله وسلم)وآل محمدوعجل فرجهم الله شکرا الله شکرا اللهم صل علی محمدوآل محمد(صل الله علیه و آله وسلم)وعجب فرجهم الله شکرا الله شکرت الله شکرت الله شکراا الله شکرت الله شکراللهم صل علی محمد(صل الله علیه و آله وسلم)وآل محمدوعجل فرجهم الله شکرا الله شکرت اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم الله شکرا الله شکرت الله شکرا الله شکرت الله شکرت الله شکرا اللعم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم الله شکرا الله شکرت اللعم صل علی محمد(صل الله علیه و آله کسلم)وآل محمد(صل الله علیه و آله وسلم)وعجل فرجهم الله شکرت الله شکرا الله شکرا الله شکرت الله شکرت الله شکرا اللهم صل علی محمد(صل الله علیه و آله وسلم)وآل محمد(صل الله علیه و آله وسلم) وعجل قرجهم الله شکرا الله شکرت یامادر یاهمگی اللله یاعمه خانم عمه 🕋📿✅🕌☪️🕋🕋📿✅🕋دخترخانم خانم خداشکرا اهل بیت همگی الله قرآن الله قرآن الله قرآن الله قرآن الله قرآن الله امام زمان الله امام زمان الله امام زمان الله پیامبرالله پیامبراسلام اللع میامبراکرم الله پیمباراعظم الله پیابرخدالله الله شکرا مادرعمه خانم دخترخانم مادر الله شکرا الله شکرت🕋☪️🕌✅📿🕋🕋🕋📿🕋🕋📿✅🕌☪️🕋
اون اطراف آگهی زدم نوشتم با دادن نشانی تحویل بگیرید
خداروشکر پیدا شده با اینکه دستمون خیلی خیلی تنگ بود
و قتی که باعث رفع نگرانی طرف میشی ، خدا جبران میکنه برای آدم
فقط ننویس چیه
بنویس یک تکه طلا
عزیز دل ❤️ میدونی نوع پوشش شما برای امام زمان مهمه ؟؟ این یعنی اینکه شما برای امام زمان مهم هستی ، میدونی امام زمان هر روز برای گناهان ما اشک میریزه و از خدا میخواد که مارو ببخشه ولی ما همچنان در حال تکرار گناهیم ؟؟؟😞😞😞