من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من یه انگشتر گم کردم حدود ۴-۵ گرم، اینقدر دلم میسوزه، با هزار بدبختی و پول جمع کردن خریده بودم. بنظرم چشم صاحبش تا اخر باهاتون میمونه. و خیر و برمت نمیاره تو زندگیتون. من که بفهمم کسی انگشتر منو پیدا کرده و استفاده کرده حلال نمیکنم
گناهش میفته گردن یکی دیگه عزیزم. که ناخواسته اینم توش شریک میشه.
همون دومی که گفتین گلم باید آگهی بزنه.
💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
میدونم روزای قشنگ از راه میرسن..نی نیم سالم به دنیا میاد .. مامانم صحیح و سالمه و بغلش میکنه ... صدای خنده هامون فضارو پر میکنه... 🙏یا من اسمه دوا و ذکره شفا.امّن یُجیب مضطراذا دعاهُ و یکشف السو 🙏لطفا برای سلامتی و شفای مامانم دعا کنین 🙏🌺اللهم صلی علی محمد وال محمد🙏🌺
اون دیگه صاحبش پیدا نمیشه .. بزن زخم کارات بعدا ب جای اون پول بده مستمند
عزیزم اینجوری نگین.شمااز کجا میدونی پیدا نمیشه شاید شد گلم. من باشم تاچند سال هم آگهی میزنم وناامید نمیشم ازاینکه صاحبش پیدا بشه.
💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️