2777
2789

از ساعت۴ونیم‌عصر بکوب تا۱۱شب‌ کار میکردم تموم نشد ک‌نشد بازم اونجور‌ک‌میخوام نیست مگه میشه اخه😣😣😣

بغنت ب روزی ک‌تصمیم گرفتیم تعمیرات کنیم دیک هیچی مرتب نمیشه باادم شلخته ای مث‌شوهرم‌ک یسال باید التماسش کنم ی طبقه رو‌وصل کنه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

عب نداره تعمیرات تموم شه مرتب میشه خودتو اذیت نکن 

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مخصوصن که اعضای خانوادع سرشون تو گوشی باشه بگن چایی بیار اب بیار غذا بیار 

بع خدا چند روز پیش پسرم بهم گفت در قندونو بردار قند بردارم 😑

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

منم دقیقا اوایل ازدواجم اینطوری بودم وای مگ وسیله ها جای خودشونو پیدا میکردن یا قلق کارها دستم میومد 

الان یه ماهه بهتر شدم دیگ وقت میکنم برای خودمم وقت بذارم 😂😂

مخصوصن که اعضای خانوادع سرشون تو گوشی باشه بگن چایی بیار اب بیار غذا بیار بع خدا چند روز پیش پسرم به ...

خندم گرفتم از پسرت😂😂😂😂

ولی خدایی خیلی سخته منم هی بهم میگه شوهرم بعد ازاین متنفرم که با یه لحن طلبکاری میگه نمیخوای ی چای بیاری صب میکه نمیخوای ی صبونه بدی اخخخخ دلم‌میخواد بمیرم اگ‌بگه چایی اماده یا یچی اینطوری بخدا خرص نمیخورم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
منم دقیقا اوایل ازدواجم اینطوری بودم وای مگ وسیله ها جای خودشونو پیدا میکردن یا قلق کارها دستم میومد ...

من‌ اللن ک‌بجه هام‌خوابن 

تقریبا یکم‌اوضاع بهتر فقط باید مرتب کنم یکم فردا

یکم‌ارامش‌ بگیرم 

اللنا باز بچم‌بیدار بشه😭😭😭

کافیه یه شام و ناهار بخوری همه جا کثیف میشه دوباره

میدونی اونا باز میشه جمع کرد الان بدبختی من اینه کابینتارث‌عوض‌کردیم‌

باید فرش‌ث‌پرده این چیزا برا اشپزخونه بخریم

کابیناای قدیمی از راهرو‌ببره بیرون هیچکدوم‌دست نمیزنه اخ خسته شدم بخدا باید التماسش کنم یکم همکاری کنه ک‌اوضاع برگزده بدخالت عادی ولی ننیشه اصلا

عب نداره تعمیرات تموم شه مرتب میشه خودتو اذیت نکن

تقریبا تموم شده ریزه کاری هارو‌نمیکنه که نمیکنه

خندم گرفتم از پسرت😂😂😂😂ولی خدایی خیلی سخته منم هی بهم میگه شوهرم بعد ازاین متنفرم که با یه لحن طل ...

انگار دست ندارن😅

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

با حوصله و بدون استرس کار کنی همه چی درست میشه من خودم کار خونه که میکردم اصلا برنامه ریزی نمیکردم با وسواس از یجا همینطوری پخش و پلا شروع میکردم اروم با حوصله آخرشم غذاهم همونطوری با حوصله بدون برنامه ریزی و استرس البته اینم چون بچه نداریم راحت بودم همیشه هم کارهام میموند میذاشتم برای فرداش هرچی با برنامه ریزی و حساسیت بری جلو بدتره. 

عجب وظیفشه این کارهای سنگینو کمکت کنه

من نمیتونم انجام بدم اونم انجام نمیده الان چندهفته کابینتا نبرده هی بهش میگم‌میگه شب اومدم بگو‌شب میگه فردا ظهر اومدم بگو

خندم گرفتم از پسرت😂😂😂😂ولی خدایی خیلی سخته منم هی بهم میگه شوهرم بعد ازاین متنفرم که با یه لحن طل ...

حالا شوهر من نصف کارای خونرو انجام میداد با اصرار خودش ولی حالا یه مشکلاتی داره از لحاظ اعصاب و روان که من حاضر بودم تنبل بود ولی این مشکلات روانی و عصبی رو نداشت انقدر رو مخه مشکل روحی روانی داره ذلم کرده