2777
2789
عنوان

آخه این چه دردیه افتاده ب جونم

122 بازدید | 18 پست

دیگه خسته شدم از دست تنبلی تخمدان آندرژن بالا مثله مردا شدم هیچ داروی جواب نمیده دیگه خسته شدم صورتم داغون شده از ترس این موها نمیتونم شبو یجا بمونم الان اصلاح میکنم فردا دوباره دراومده 

هنر تنها راه فرار است بدون آنکه از خانه خارج شوی🎨
منم همینم داغون شدم درست هم نمیشه

واقعا افسرده شدم روز ب روز بیشتر میشه رو سینه رو شونه صورتممممم همجا موی ضخیمو مشکی مخصوصا پوستم سفیده بیشتر تو ذوق میزنه😭😭😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم ارومیه یه دکتری هست خداخیرش بده 

من خسته شده بودم از این بیماری اونقدکه اینوراونور رفتم واسه درمان اماهمش قرصای هورمونی میدادن بهم نمیساخت افسردم میکرد

رفتم پیش ایشون الان چندروزه دارم قرصاشو میخورم قرص تقویتی داده برای تخمکام که ضعیفن

کارش حرف نداره تاحالا کلی زن ناباور رو درمان کرده 

واقعا افسرده شدم روز ب روز بیشتر میشه رو سینه رو شونه صورتممممم همجا موی ضخیمو مشکی مخصوصا پوستم سفی ...

منم دقیقاً تو همین شرایطم 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

عزیزم ارومیه یه دکتری هست خداخیرش بده من خسته شده بودم از این بیماری اونقدکه اینوراونور رفتم واسه در ...

اسمشون چیه؟

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

درمان قطعی ک نداره ولی مثلا کاهش میزان مصرف قند مصنوعی کمک کنندس یا مصرف داروی متفورمین با کاهش مقاو ...

الان من دوماه بکل قند مصنوعیو گذاشتم کنار تایه حدی ورزش میکنم چیزای مضر فقط برنجو نونه که اونم واقعا آدم نمیدونه چی بخوره بجای این دوتا 

عزیزم ارومیه یه دکتری هست خداخیرش بده من خسته شده بودم از این بیماری اونقدکه اینوراونور رفتم واسه در ...

باورت میشه اینقدر حالم بده فقط میخوام این موها از بین برن ولی هیچی اثر نداشته حتا فیناسترایدم خوردم ب زور ب دکتره گفتم برام بنویش یمدت موها نازک شد دوباره برگشت بازم الان میگم برم واسه طب سنتی

جوش هم میزنه صورتت یا ریزش مو یا کلفت شدن صدا

من ناباروری جوشم رویه صورتم نیست رویه با...ن میزنه وقت پریودی چون زیر لباسه مشکلی باهاش ندارم ولی این موهای زاید انقدر زیادههه عجیب تاحالا کسیو ندیدم مثل خودم باشه همه زنای اطرافم با اینکه تنبلی دارن ولی موهاشون اینجوری نیست

باورت میشه اینقدر حالم بده فقط میخوام این موها از بین برن ولی هیچی اثر نداشته حتا فیناسترایدم خوردم ...

من رفتم طب سنتی اتفاقا اما جواب نداد 

اما این دکتره راضیم ازش 

خیلی درد بدیه خدا کمکتون کنه...😢