2777
2789
معمولا اون موقع میگن چون ۳۶ ساعت بعد ازاد میشه و ۱۲ ظهر هم میبرن اتاق عمل من واسه ای یو ای رفتم اونج ...

آها خداکنه بحق امام حسین و بی بی دو عالم حضرت زهرا اگه خیر در بچه دار شدنمون هست دامن هر دوتامون وکسایی که تواین راهن روسبزکنه ودلشون شاد من قبلاً. دل زدن ی آمپول نداشتم قربون خدابشم بهم قدرت انجام این کارو داد ❤️❤️❤️❤️‍🔥

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من چهارشنبه سونو روز چهاردهمه خدا کنه بگه اوکیه

مال من روز ۱۳ انشالله خوبه مطمئن باش شاید تو یک روز پانکچر شدیم 😅چه خوب ولی میتونیم بهم کمک کنیم منو از حالت بی خبر نذار باهم تو ارتباط باشیم ای کاش دکترم بگه کلا چند تا فولیکول دارم و تو چه سایزی راستی بهت تو هر سونو کاغذ میده یا نع ؟

مال من روز ۱۳ انشالله خوبه مطمئن باش شاید تو یک روز پانکچر شدیم 😅چه خوب ولی میتونیم بهم کمک کنیم من ...

ی کاغذ دارم تو ازش عکس داری نشونم بدی من هربارمیرن توش دارو می‌نویسن من مرکز خصوصی طهورا قم میرم حتما گلم اینجا ارتباط خیلی سخته🙄

آها خداکنه بحق امام حسین و بی بی دو عالم حضرت زهرا اگه خیر در بچه دار شدنمون هست دامن هر دوتامون وکس ...

الهی آمیییییین عزیزم خیلی دعای خوبی بود ببببله مادر شدن یعنی این والله ماهم مادریم دیگه یه مادر چیکار میکنه مگه 😔

الهی آمیییییین عزیزم خیلی دعای خوبی بود ببببله مادر شدن یعنی این والله ماهم مادریم دیگه یه مادر چیکا ...

تازه ما مادرای واقعی تری هم هستیم چون واقعا ما خیلی سختی میکشیم براشون 

منم گفت خفیفه سمت چپم هم دارم بخاطر مشکل شوهرم کاندید ای وی اف شدم

شوهرم مشکل داشت واریکسیل هم داشت عمل کرد دارو خورد خوب شد ولی نمیشه که نمیشه راستی عزیزم چند سالته ؟ چند وقته اقدامی ؟ من خودم ۲۳ رو این عید تموم میکنم 🥰 ۴ سالو ۲ ماهه منتظرم یک بار هم ای یو ای شدم هر دارو قرص آزمایش امپول بکی رفتم زدم عکس رنگی هم دادم که خیلی سخت بود ولی مشکل نداشتم

ی کاغذ دارم تو ازش عکس داری نشونم بدی من هربارمیرن توش دارو می‌نویسن من مرکز خصوصی طهورا قم میرم حتم ...

والله کاغذو میرم‌مطب بهم میدن تو رفتنی میدم دکتر بازم میمونه دست خودشون توش مرحله به مرحله نوشتن ولی نمیشه سر در اورد آره اینجا یکم سخته☺

شوهرم مشکل داشت واریکسیل هم داشت عمل کرد دارو خورد خوب شد ولی نمیشه که نمیشه راستی عزیزم چند سالته ؟ ...

منم ۲۷سالمه مشکل جدی از شوهرمه که واریکوسل ندارع و تحرک اسپرمی هم خیلی پایینه شش ساله اقدام میکنیم اصلا ی دونه سقط هم نداشتم منم عکس رنگی دادم چکاپ آزمایش همه رو دادم مشکلی ن از ذخیره داشتم نه از پرولاکتین اینا

والله کاغذو میرم‌مطب بهم میدن تو رفتنی میدم دکتر بازم میمونه دست خودشون توش مرحله به مرحله نوشتن ولی ...

من نه هربار با خودم میارم همه رو پرکرده فقط قرص استرادیول رو برام ننوشته که فهمیدم مال موقع انتقاله

منم ۲۷سالمه مشکل جدی از شوهرمه که واریکوسل ندارع و تحرک اسپرمی هم خیلی پایینه شش ساله اقدام میکنیم ا ...

خوبه شماهم سنی نداری ولی خب آخرش چی باید مامان بشیم یا نه منم هیچ مشکلی به غیر تنبلی ندارم نمیدونم چرا خدا صلاح نمیبینه