2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه یعنی اگه رتبه خیلی خراب شد تاثیرمیدنمگه گفتن مثبت شده

اگه نهایی بد بشه چی میشه؟

نه فعلا قطعی نشده ولی ۱۴۰۴ میگن خیلی امکانش هست یازدهم مثبت بشه . برای ۱۴۰۵ هم میگن فکنم دهم یازدهم مثبت شده تا دو هفته دیگه معلوم میشه

پس اون ۶۰ درصد چی میشه؟

Bored:/
قطعی نشده

بابا شورشو دراوردن کی میخواد قطعی شه؟

روز قبل کنکور؟

تستی بخونیم یا تشریحی الان

خخدا چه غلطی کردم اینجا دنیا اومدم

https://daigo.ir/secret/1839468111  چالش)  اگر با دیگرانش بود میلی.....چرا ظرف مرا بشکست لیلی؟

بابا شورشو دراوردن کی میخواد قطعی شه؟روز قبل کنکور؟تستی بخونیم یا تشریحی الانخخدا چه غلطی کردم اینجا ...

گفتن تا دو هفته دیگه

یعنی اگه نهایی رو بد بدیم تاثیر نداره؟🥲🥲

پس اون ۶۰ درصد چی میشه؟

خب یعنی چی😐😂

بابا یازدهم هم تاثیر قطعی داره احتمالا میخوان تاثیر معدل یازدهم رو مثبت کنن که این کار رو انجام بدن فک کنم از سال ۱۴۰۵ اجرا کنن کاش واسه کنکور ۱۴۰۴ هم تاثیر معدل یازدهم رو بردارن

بابا یازدهم هم تاثیر قطعی داره احتمالا میخوان تاثیر معدل یازدهم رو مثبت کنن که این کار رو انجام بدن ...

گفتن اگه مثبت بشه یازدهم برای ۱۴۰۴ هم میشه

۱۴۰۵ فکنم قطعی شده دهم یازدهم مثبت بشه

اگه نهایی بد بشه چی میشه؟نه فعلا قطعی نشده ولی ۱۴۰۴ میگن خیلی امکانش هست یازدهم مثبت بشه . برای ۱۴۰۵ ...

این چیزا ازاین دولت برنمیادبشین بکش بخون 

۱۴۰۵شایدولی ۱۴۰۴دیگه قطعیه