2777
2789
عنوان

شوهر خالم توی بیمارستانه الان دارن وسایلاشو اماده میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 130343 بازدید | 412 پست
وای خیلی دردناکه ایننجوری کع خیلی سخته همسرتو عذاب نده ببخش ولی ازخونوادش نگذر میتونی شکایت کنی اموا ...

هروقت اموالمون دادن اونوقت میبخشمش مدرکی ندارم  وقتی بچه من آرزوی ی خوراکی یا لباس گرم داشت اما خانوادش با اون پول ما دورهمی می‌گرفتن شوهرم تو قبر ناراحت ما نمیشد بزار عذاب بکشه سرپل صراط همو میبینیم امیدوارم مادرشوهر سابق و پسر و زنش و دختراش ب عزای بچه هامون بنشینن

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

من مادربزرگم سکته مغزی کرده بود خیلی حالش بد بود

من کلا اهل مشکی پوشیدن نیستم با دل داغون رفتم لباس سیاه خریدم و وسیله جمع کردیم رفتیم دهات

الان دوسال از اون روز میگذره و هدارو هزار مرتبه شکر مامانیم رو خدا ذپباره بهمون برگردپند و الان سایش بالای سرمونه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هروقت اموالمون دادن اونوقت میبخشمش مدرکی ندارم وقتی بچه من آرزوی ی خوراکی یا لباس گرم داشت اما خانو ...

عزیزم تقصیرهمسرت چیه ازاون دنیامگه میتونه بیاد که مراقبتون باشه مگه میدونسته اینجوری میشه بهتره حلالش کتید گناه دارن اون دنیاحتماچشم به راه حلالیت شماهستن!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
عزیزم تقصیرهمسرت چیه ازاون دنیامگه میتونه بیاد که مراقبتون باشه مگه میدونسته اینجوری میشه بهتره حلال ...

تقصیرش اینه ک خونه رو نزد ب نام من یا پسرم یا خودش 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
گریه کردم خوندم اینو.خدا رحمتش کنه عزیزدلم،خداصبر بده

ببخشید ک ناراحتت کردم عزیزم

ببخشید ک ناراحتت کردم عزیزم

همیرم خوابیده اومدم اشپزخونه کلاس آنلاین بزارم برای خواهرزادم،دوره ازم.

اشکم دراومد ،بهش پیام دادم نیم ساعت دیگه آنلاین شو.

زندگی گاهی سخت پیش میره ،خدا صبر بده بهتون عزیزم 

تقصیرش اینه ک خونه رو نزد ب نام من یا پسرم یا خودش

عزیزم ازکجامیدونست عمرش اینقد کوتاهه الان داشته برای کلی سال اینده برنامه ریزی میکرده بنظرم حلالش کن خدارحمتش کنه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
همیرم خوابیده اومدم اشپزخونه کلاس آنلاین بزارم برای خواهرزادم،دوره ازم.اشکم دراومد ،بهش پیام دادم نی ...

ممنون عزیزم انشالله 

عزیزم ازکجامیدونست عمرش اینقد کوتاهه الان داشته برای کلی سال اینده برنامه ریزی میکرده بنظرم حلالش کن ...

باور کن اصلا نه برای من نه پسرم دیگه مهم نیست چون ما خیلی سختی کشیدیم پسرم بارها برای کباب همسایه ها گریه میکرد مادربزرگش هر پنجشنبه ختم قرآن میگیره و ختم صلوات اما من بهشون گفتم نه من مهریه امو حلال میکنم نه پسرم حقشو بجای اینکه همه چیزو بخشید ب اون عروسش چون خواهر زادهاش هست فقط خونه خودمون رو ک ب هزارتومنش شریک نبودن بده نمیدونی چقدر طلا فروختم

باور کن اصلا نه برای من نه پسرم دیگه مهم نیست چون ما خیلی سختی کشیدیم پسرم بارها برای کباب همسایه ها ...

خداازش نگذره هداجوابشو بده بمیرم بچت چیاکشیده خدا ذلیلش کنه!

باور کن اصلا نه برای من نه پسرم دیگه مهم نیست چون ما خیلی سختی کشیدیم پسرم بارها برای کباب همسایه ها ...

انشالله خدا جبران کنه.

از جایی که گمانشو نمیبری بهتون بده ،خدا بده بی حساب و بی منت میده.

ناراحتی بخشی از احساسات ماستاینکه از غم همنوع خودمون ناراحت میشیم طبیعیه گلم.خدا رحمتش کنه

بله درست ممنون عزیرم