2777
2789
عنوان

شوهر خالم توی بیمارستانه الان دارن وسایلاشو اماده میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 130067 بازدید | 412 پست
آره مادر همون پسر فوت شده،چقدر دلم برای پسرش سوخت خیری از این دنیا ندید پدر معتاد خراب خواهرشوهرم هم ...

وای چقدر بد بچه دیگه ای هم داشتن

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

بابای منم آروم و مظلوم بود، همه رو هم دوست داشت.دخترخاله های من کل مسیر تا جنازه رو ببریم قبرستون چی ...

اینارو ک میخونم میفهمم چقد خانواده پدربزرگ من خوبن شوهر من فوت شد خاله های من ب محضی ک‌ فهمیدن هشتصد کیلومتر راه اومدن چه اومدی تمام موهای خودشونو کندن و از بس خودشونو میزدن ک صورتشون خون میومد تا شش ماه لباس سیاه پوشیدن دختر خالم ۱۱ سالش بود هر روز زنگ میزد بهم مثل ابر بهار گریه میکرد 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماچن سالتونه بچتون چن سالشه؟

۲۵سالمه پسرم هفت سالشه

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
۲۵سالمه پسرم هفت سالشه

ببخشید ولی چن سال ازفوت همسرتون میگذره ازدواج مجدد کردین؟پسرتون پیش شملست؟

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
ببخشید ولی چن سال ازفوت همسرتون میگذره ازدواج مجدد کردین؟پسرتون پیش شملست؟

دوسال اره پیش منه

اگه سرطان داره و توی کماست یعنی آخراشه عزیزم. چون بدون دستگاه نفسش نمیاد و قلبش نمیزنه. بیمارستانم تا ابد نمیتونه به بیمار دستگاه وصل کنه. حتما به خانوادش گفتن که قراره دستگاهو قطع کنیم آمادگی داشته باشین.

شوهر عمه ی منم اینطور شد. یه روز به کل بچه ها و خواهر برادراش گفتن بیاید ببینیدش بیمارستان میخاد دستگاهو قطع کنه ازش. خیلی غم‌انگیزه الهی هیچکس جوون از دنیا نره که مرگش برای خانوادش دردناک باشه

دوسال اره پیش منه

چطوری کناراومدین من ۸ماهه رفته اصلن نمیتونم زندگی کنم کلا فقط یه استخون ازم مونده به معنای واقعی نابودشدم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
چطوری کناراومدین من ۸ماهه رفته اصلن نمیتونم زندگی کنم کلا فقط یه استخون ازم مونده به معنای واقعی ناب ...

اره اوایل خیلی برام سخت بود اما با کارهایی ک خانوادش باهام کردن نمیتونم شوهرمم حلال کنم من شوهرم خونمون بنام برادرش بود الان همون خانوادش اموال مارو نمیدن پنج ساله اینقدر منو پسرمو عذاب دادن ک ی ساله قبرستون هم نرفتم و ب خدا میگم بزار تا قیامت عذاب بکشه شوهرم ک بفهمه چیکار با من پسرم کرد

ماهم واسه مامان بزرگم اینکارو کردیم

ببین مجبوریم اصلا بحث دوست نداشتن نیست

میخوایم مجلسش آبرو مند باشه و کسی پشت سرش حرف نزنه

مامان بزرگ من جوون بود واقعا،تو جهاز چیدن من سنگ تموم گذاشت برام کلی خونه تمیز کرد وسیله چید،منم چند وقت بعدش براش خونه تمیز کردم ولی این کجا و آن کجا

اره اوایل خیلی برام سخت بود اما با کارهایی ک خانوادش باهام کردن نمیتونم شوهرمم حلال کنم من شوهرم خون ...

وای خیلی دردناکه ایننجوری کع خیلی سخته همسرتو عذاب نده ببخش ولی ازخونوادش نگذر میتونی شکایت کنی اموالش۵۰درصدمال توعه۲۵درصد مال بچته بقیه مال خونوادشه!