2777
2789

لطفا بخونید و حتما نظر بدین چون واقعا نیاز به راهنمایی دارم

من عقدم و از هم دوریم تو یه شهر نیستیم

خداروشکر با همسرم به اختلاف نخوردیم

جز یه مورد همسرم مشروب میخوره

و مشکلی با این قضیه ندارم چون معتاد الکل نیس یا ک بخواد تنها بخوره مگر تو جمع

خلاصه مشکلم اینک دوسندارم با خانم غریبه بخوره

ایشون یه دونه دوست بیشتر نداره ک اونم زن داره

و کلا رابطشون این س نفر خیلی صمیمین 

و کلا حس خوبی نسبت ب زنه ندارم

چون در این حد از صمیمت ک باهم مشروب بخورن خوشم نمیاد

و همسرم میدونه ک از زنش خوشم نمیاد و بارها گفتم خط قرمزمه با دوستت بخور ک زنش نباشه دوسندارم با زنه اون بخوری و بارها سر این موضوع بحث و دعوا داشتيم 

خلاصه دیشب همسرم خونه دوستش دعوت بود ک یکی دیگ از آشناهای دوستش اونم همراه خانمش بودن

و مشروب خوردن

از دیشب با همسرم سردم

مادرم میگه همسرتو از خودت دور میکنی و دیگ ازت پنهان میکنه

شما بودین چکار میکردین؟ هیج واکنشی نداشته باشم ؟ چون دیگ خسته شدم سر این موضوع بحث کنم

این مسائل رو قبل عقد باید بررسی میکردی، پس نگو با مشروب خوردن مشکل ندارم مشکل خوردن همینه دیگه! مشکل ماهیت شرب نیست مشکل اون فضای دلخوشیه که ایجاد میکنه و ترکش برای همسرت سخته که به حرفت گوش نمیده.. دورهمی مزه میده! راهیم نیست اگه زیاد گیر بدی ازت مخفی میکنه گیر ندیم خوشت نمیاد درنتیجه نمیدونم چی بگم 

این مسائل رو قبل عقد باید بررسی میکردی، پس نگو با مشروب خوردن مشکل ندارم مشکل خوردن همینه دیگه! مشکل ...

من دوران نامزدی متوجه این صمیمت شدم

در کل مشکلم فقط همین موضوعه

این ناراحتم میکنه ک انگار برا حرفم ارزش قائل نیس

ب نظر شما باهاش سرد باشم ؟ یا رد بدم و سعی کنم بی اهمیت باشم

ولی واقعا ناراحتم از دستش فقط نمیخام ازم دفع دیگ پنهان کنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دوران نامزدی متوجه این صمیمت شدمدر کل مشکلم فقط همین موضوعهاین ناراحتم میکنه ک انگار برا حرفم ارز ...

مگه میتونی بی اهمیت باشی؟ اگه میتونی که باش! خودتو اینجوری اروم کن که شوهراشون پیششونن🤦🏻‍♀️

مگه میتونی بی اهمیت باشی؟ اگه میتونی که باش! خودتو اینجوری اروم کن که شوهراشون پیششونن🤦🏻‍♀️

ن نمیتونم بحث بی اعتمادی و این داستانا نیس

مامانم میگه تو اعتماد نداری

شما خودت خوشت میاد ب نظز شما عادیه؟