2777
2789
عنوان

شوهر خالم توی بیمارستانه الان دارن وسایلاشو اماده میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 105987 بازدید | 412 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو چ آدم خوبی هستیدخترخالم برای مراسم بابام از عقده ای ک داشت روسری قرمز سیاه سر کردبابای من آزارش ب ...

چقد بی شرف بوده دختر خالت

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میبوسمت 😘🤰🤰شوهرم و بچم 🤣❤❤

خدا شفای عاجل بده

متاسفانه راهی نیست

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

"لا اله الا انت العلی العظیم ولی الکلمات التامات و الدعوات المستجابات خل ما اصبح"

شفای همه مریض ها🤲🏻

ولی چقد خالم خراب شد همه از مرگ و میر گفتند😔🤦🏼‍♀️

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

خداهمه اموات روبیامرزه امیدوارم همه مریضاشفاپیداکنن امادهدشدن خوبه خودم همیشه ازمراسم عزامتنفرم وزیا ...

یادم افتاد چندسال پیش هم خاله شوهرم بعد از چندروز بیماری فوت کردن..این خبررو ساعت ۶صبح به همسرم دادن.وقرار شد ما قبل از ظهر بریم روستاشون...که مادرشوهرم زنگ زد گفت لباس مشکی ندارم وقتی میاین برام روسری ولباس مشکی بخرین.. ما چندساعت تو بازار و...دنبال لباس مشکی زمستونه وروسری مشکی که لیزنخوره میگشتیم..مگه پیدا میشد..هرچی لباس مشکی بود طرحهای مناسب نوجوان وخرسی و...بود..

پارسا پسرمامان😍