2777
2789

سلام 

راستش من میخوام برای هفته دیگه با دوستام تولد بگیرم ۱۴ سالمه اولین بارمه میخوام با دوستام تولد بگیرم و میخوام باغمون تولد بگیرم و اونجا امنه راستش میخواستم از ساعت ۳ تا ۹ بگیرم که هم دیر وقت نشه هم وقت داشته باشیم مامانم میگه نه و بده و... به نظر شما این ساعت بده یا نه اگه بده پیشنهاد بدین چه ساعتی باشه بهتره نمیخوام زمانش کم باشه و اینکه مامانم میگه از اول تا آخر تولد باید خودشم باشه و میگه اونجا خرابکاری میکنید... منم گفتم خب مامان اگه ساعت ۳ شروع میکنیم تولد و تو تا ساعت ۴ بمون موقع چایی و خوردن و اینا که خرابکاری نکنیم بعد برو ساعت ۸ بیا با شام که تا ۹ بمونی میگه نه نمیشه تو باغ تنها باشید و این حرفا اگه تو خونه باشه غمی نیست منم گفتم خب باشه تو خونه بگیریم بعد دوباره میگه نه نمیشه تو خونه تنها بمونید اصلا نمیفهمم شما بگید پیشنهاد من بد بود یا خوب مامانم باشه یا نه من هم تولد بعضی دوستام رفتم هم خونشون هم باغشون نه مادرشون بودن نه کسی امنیتم کامل بود و خیلی خوش گذشت حالا شما راه حل بدید به مامانم نشون بدم

ببخشید اگه سرتونو درد آوردم ولی لطفا کمک کنید

حق با ایشونه خب مسیولیت داره شام نداره ۴تا۶ بگیراستارترمیشه تاپیک آخرم رو گزارش بزنید هرکی زد لایکم ...

آخه خیلی زمان کم میشه بعد زشته شام ندم مامانم با شام مشکلی نداره

باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم به عنوان یه مادر با بچه این سنی کلا تنهاتون نمیذارم برم . به بچه خودم مطمئن بشم بچه های نردم که نمیدونم چکار میکنن . اگر از بچه و خانواده هاشون کامل خبر داشته باشم شاید راضی بشم ولی اینجوری شده دم باغ توی ماشین بشینم ولی همونجا هستم 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
منم به عنوان یه مادر با بچه این سنی کلا تنهاتون نمیذارم برم . به بچه خودم مطمئن بشم بچه های نردم که ...

درمورد زمانش چی من بودن مامانم تو تولد مشکلی ندارم ولی زمانشم بده؟؟؟؟ 

درمورد زمانش چی من بودن مامانم تو تولد مشکلی ندارم ولی زمانشم بده؟؟؟؟

باغ اگر خارج از شهره ۹ دیره . با غروب افتاب حساب کن الان شهر ما حوالی ۵ اینا غروبه مثلا تولد سه تا هفت باشه خوبه دو ساعت این طرف غروب بگیر دو ساعت اون طرف

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚