2777
2789
عنوان

شوهر خالم توی بیمارستانه الان دارن وسایلاشو اماده میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 129701 بازدید | 412 پست
دقیقا مادربزرگ منم داشت جون میداد و هعی نفسش می‌رفت و میومد و فقط چشاش باز بود و همه رو نگاه میکرد ا ...

این دیگه جنایت بوده وای خدا چقدر حالم بدشد😔😔😔😔

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

خداهمه اموات روبیامرزه امیدوارم همه مریضاشفاپیداکنن امادهدشدن خوبه خودم همیشه ازمراسم عزامتنفرم وزیا ...

من سر همین موضوع هربار مانتو میخرم یه مشکی هم میخرم میگم بیاد امام حسین ....چون الان خیلی مرگ ومیر زیاد شده چون سنمونم دیگه جوریه باید بیشتر بریم این مراسمات ازاون بدتر انگار شو لباسه ...مانتو که از همه گرونتره کی چندتا داره وووو دختر پسرخالم فوت شد۱۵سالشه رفتیم هرشب وهربار میرفتیم سر مزارش عمه هاش از سر تا پاجدید میپوشیدن مانتوهای گرون پنج شش میلیونی اصلا مونده بودیم از کجا میارن 

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بلایی ک سر پدربزرگه شوهرم اوردن 

بنده‌ی خدا زنده بود اونا داشتن تدارک مراسم کفن و دفنشو میدیدن انقدرحالم گرفته میشد وقتی شوهرم ناراحت بود از کارای عمو عمه هاش

امیدوارم شوهر خالت خوب بشه وسالها زندگی کنع تا بفهمن مرگ و زندگی دست اونا نیس

زار  بزنم؟ 

داد بزنم؟ 

شیوَن کنم؟ 

خود زنی کنم؟

جیغ بکشم؟ 

دارم درد میکشم 😭😭😭با خوندن این تاپیک برام یادآوری شد، وقتی آماده می‌شدیم برای مرگ پدرم. با دستای خودم خریداشو کردم😭😭😭😭یعنی پدرم منو میبخشه؟ 

اسی احتیاجی نیست به معذرت خواهی از اینکه با خوندن تاپیکت یادآوری شد برام، چون هر لحظه و همه جا همیشه به فکر پدرمم .شما منو ببخش اگه ناراحتت کردم🖤🖤😘

اگه مرگ نبود و قبرستان نبود ،مردم از بیشرفی و بی وجدانی همدیگه خورده بودن

مرگ از هر جهت بهش نگاه کنی نعمته محضه 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
اگه مرگ نبود و قبرستان نبود ،مردم از بیشرفی و بی وجدانی همدیگه خورده بودنمرگ از هر جهت بهش نگاه کنی ...

همین الانم دارن میخورن همو .یه خونواهده بی وجدان و شر و کلاه بردار گرفتار شدیم اگه میتونستن مارو میکشتن .حتی شب ها کابوسشونو میبینم .دعا کن خدا جوابشونو بده شرشون از سر مابرداشته بشه

لایک نکنید .توروخدا 
منم مادربزرگم روز فوتش هنوز زنده بود عموهام بالاسرش دعواشون شده بود ب هم حرفای بد میزدن سره اموال 😶 ...

بعد مبگن بچه زیاد بیارین

بیا اینم عاقبت چندتا بچه 

هررخانواده ای ببینی سر مال اموال به اختلاف خوردن پاشیدن