2777
2789
عنوان

شوهر خالم توی بیمارستانه الان دارن وسایلاشو اماده میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 129701 بازدید | 412 پست
بابای منم آروم و مظلوم بود، همه رو هم دوست داشت.دخترخاله های من کل مسیر تا جنازه رو ببریم قبرستون چی ...

بعدجبران کنید چیپس نخور،اما با آرایش برومجلس،این بیشعورا

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها مرگ چیز بدی نیست ما چون ازش نمیدونیم و مبهمه برامون می‌ترسیم...مرگ مثل این میمونه خواب شیرین ...

من ازمرگ نمیترسم 

ترسم دوری عزیزانه 

خدایامنوقبل عزیزانم ازاین دنیاببرالهی امین

دل ندارن ایناحداقا بیجاره بزارن اول بمیره بعد اماده کنن🥲هعی دنیا بی‌وفاس. کاش خوب شه خودشون ضایع بش ...

نگو اینجوری هیچکس با دل خوش این کار رو نمیکنه گاهی ادم‌حتی مجبوره ارزو کنه که یه بیمار راحتتر جون بده اماده شدن که هیچ

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد

خیلیا نوشتن بخاطر ابرو و فلان ولی چه ابرویی؟

مادر من چهار سال پیش وسط کرونا سرطان داشت و فوت کرد.... بعد خاکسپاریش خودیا اومدیم خونه مادربزرگم( بابام غذا سفارش داده بودا) یادم نمیره داییام چطور با ولع غذا میخوردن و هی میکشیدن و خوش بودن، هنوز ضدای خنده زنداییام تو گوشمه😞

به سال نکشید چار پنج ماه بعد بابام ساز ازدواج مجدد رو کوک کرد.... خلاصه چه بقیه ای؟ چه اقوامی نزدیکترینا این بودن

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
نگو اینجوری هیچکس با دل خوش این کار رو نمیکنه گاهی ادم‌حتی مجبوره ارزو کنه که یه بیمار راحتتر جون بد ...

راحتتر جون بده قبول ولی امادگی برای چی؟ برای کی؟ این دنیا ذره ای ارزش نداره که خودتو اینطور عذاب بدی 

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

این زیاد عجیب نیس والا پدربزرگ شوهرم مریض بود و تو خونه یه شب تا صبح ب حالت جون دادن درومده بود بچه هاش همه کاراشو کرده بودن و حتی کارت ترحیم هم چاپ کرده بودن...

خدا ب سر شاهده مادرشوهرم تعریف میکرد میکفت تابوت رو گذاشته بودن تو حیاط پشت در و منتظر بودن ک تموم شه ،با اینکه هنو زنده بوده

استاد تعیین جنسیت از روی سونو ان تی 😉😄

مادر منم سرطان داشت وقتی بردنش بیمارستان و دکترا جوابش کردن من همونجا کمرم شکست افتادم به خونریزی،سه روز تو همون وضعیت تو بیمارستان بالا سر مامانم نماز میخوندم اصلا نمیفهمیدم خونریزی دارم انگار مشاهیرمو از دست داده بودم نمیدونم چجوری کف اتاق نماز میخوندم اصلا چی میخوندم ،هر کیو میدیدم از غريبه و آشنا مثل دیوونه ها التماس میکردم دعا کنید 

با خوندن تاپیکتون ی لحظه رفتم 13م مهرماه . دلم مچاله شد . مامان بزرگم حالم بد بود و دکترا گفته بودن ...

فکرکردم فقط من اینمدلی هستم که زخم ودرد هایی که اومده رو دلم هرروز تازه ترمیشه و تاعمق وجود میسوزه. بااینکه چندسال ازشون گذشه

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏