2777
2789
عنوان

شوهر خالم توی بیمارستانه الان دارن وسایلاشو اماده میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 129565 بازدید | 412 پست
اخ این خیلی بده که عذا دار تازه به فکر سیر کردن مردمم باید باشه

خیلی سخته واقعا

ما طایفه‌ی بزرگی هستیم کلی ادم واس ختم پدر بزرگم اومده بودن

از نوه های دختری منو و دختر داییم ۱۷ سالمون بود و بزرگتر از بقیه 

خالم و مامانم و زنداییامم ک نشسته بودن پیش مهمونا

وای باورتون نمیشه ما تو مسجد غذای ۹۰۰ نفر و پخش کردیم با سینی

فک کن من کمر و دست و پا نموند برام اون شب از درد نمیتونستم بخوابم

ی نفر یه ادم بلند نمیشد حالا غریبه ها هیچی اون نزدیکا عین گاو نشیتع بودن ک سهمشونو کوفتن کن و برن سریع 

هیچوقت یادم نمیره از نفس افتادیم سر پخش غذاها

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزان خدا رحمت کنه رفتگان جمع رو 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

این دنیاخیلی بی وفاست ....پدربزرگ من  دوساله الزایمرگرفته داییام هروز سرارث میراث دعوا میگن اصلا انگارنه انگارپدرشون هنوز زنده س اینقد باخاله مجردم ومادربزرگم دعواکردن تامادربزرگم چندماه پیش ایست قلبی کردفوت شدبااینکه سالم بودهیچ بیماریم نداشت...خالم میگه چندروز پیش دایی کوچیکم اومد پتوباخودش اورده بش میگه چندتا پتو  خریدم گفتم یه پتوبزارم کنار برافوت اقام چون پتونو میخوان بزارنش توش

وای اینقدر ناراحت شدم بعدکاش پدربزرگم  ادم بدی بود.. ولی اینقدخوب مهربون بود اینقدبه بچه هاش میرسید ...حیف حیف ازین دنیای فانی

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
خیلی سخته واقعاما طایفه‌ی بزرگی هستیم کلی ادم واس ختم پدر بزرگم اومده بودناز نوه های دختری منو و دخت ...

تازه بعدشم میگن چه خرجی کردن؟ کلا یه وعده غذا دادن! دیدم که میگم 

بابا شیکمتو ببر یجا دیگه پر کن

واسه پدربزرگ منم عموم گفت بیاین ببینیم چی داره چی نداره.

پدربزرگم فقط بستری بود

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
این دنیاخیلی بی وفاست ....پدربزرگ من دوساله الزایمرگرفته داییام هروز سرارث میراث دعوا میگن اصلا انگ ...

وای اینو نگو که سر ارث و میراث طایفه ما همشون به باد رفتن یعنی خانواده بود آنقدر با شخصیت آنقدر متین ولی چیشد سر ارث همه به جون هم افتادن اصلا اونا رو من دیدم دیگه تصمیم گرفتم زیاد پس انداز نکنم فردا بچه‌هام به جون هم بیوفتن

چن سالش

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس🥰

سلام . لطفا برای شفای بیمار لاعلاج دعا کنید یا یه دونه صلوات بفرستید .اسمش محمدصادق هست. اگه توی نماز شبتون هم اسمش رو ببرید دستاتون رو می بوسم. بیماری لاعلاج جسمی ذهنی روحی داره .‌خیر دنیا و آخرت ببینید. ممنونم .

تو چ آدم خوبی هستیدخترخالم برای مراسم بابام از عقده ای ک داشت روسری قرمز سیاه سر کردبابای من آزارش ب ...

انشاالله عمری باشه براش جبران کنی

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که