2777
2789
عنوان

شوهر خالم توی بیمارستانه الان دارن وسایلاشو اماده میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 129565 بازدید | 412 پست

من بعد گذشت ۲۰ سال هنوز نمی‌تونم درباره‌ش حرف بزنم اصلا نمی‌دونم از کجاش بگم که حقش ادا بشه ..

دیشب خوابشو می‌دیدم می‌خواستم یه کاری کنم نره ‌اما نشد ‌‌.. بیاین برای شادی روح تمام اموات حمد و سوره بخونیم و صلوات بفرستیم ..

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به ابن فکر کن ۶۰،۷۰ ساله دیگه هیچکدوم از ماها اصلا نیستیم ..زندگی کوتاهه

اوه  ۶۰  ۷۰  سال دیگه   عمرا  من  ۳۰ سالمه    نهایت  خوب  عمر کنم  ۱۵  سال  دیکه  اونم خوشینانه  نگاه کنم  با حالی که من دارم   ۲۰ سال دیگه  هم نیستم    واقعا زندگی   کوتاهه  و هیچی  ارزش  نداره  البته  من از مرگ  نمیترسم   من از  ، ازدست دادان  عزیرام  میترسم   کابو س  هر روز منه  

سرطان داشته الان توی کما رفته

خب عزیزم وقتی به این مرحله رسیده یعنی باید خودتون رو آماده کنید برگشتش تقریبا صفره غیراز اینکه معجزه بشه

میدونم باورش سخته ولی حقیقته 

ماهم همین تجربه رو داشتیم نمیخواستیم باور کنیم ولی شد چیزی که نباید میشد 

حرفت منو یاد یه خاطره تلخ انداخت 

بابا بزرگم کلیه ش از بین رفته بود سنشم بالا بود

بعد خونه بود هنوز

مامانم و خالم پاشدن فرشارو شستن و خونه تکونی کردن فرش هارو روی دیوار پهن کردن خشک بشه

یهو حال بابابزرگم شبش بد میشه میبرنش بیمارستان

مادربزرگم زنگ زد ب مامانم گریه میکرد گفت بیا فرشارو بندازیم تو خونه 

مامانم بیمارستان بود 

با گریه داشتن فرشارو پهن میکردن 

چقدر زوز بدی بود

در عرض چند روز فوت شد سال ۹۹

لطفا براش فاتحه بفرستید🤍

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍

اوه ۶۰ ۷۰ سال دیگه عمرا من ۳۰ سالمه نهایت خوب عمر کنم ۱۵ سال دیکه اونم خوشینانه نگا ...

غم انگیز ترین کار دنیاست از دست دادن عزیزان اما خدا ظرفیت و صبر میده بهمون..

در بلا بودن به از بیم بلاست.

انشالله درکنار عزیزانت ،آرامش و حال خوب رو تجربه کنی گلم

دوسال و نیم پیش دکترا به داداشم گفتن بابات خیلی بمونه یه هفته دیگس..جفت کلیه هاش از کار افتاده بود قلبشم ضعیف میزد..من تو اون یه هفته هزار بار مردمو زنده شدم لعنت به این دنیا 

غم انگیز ترین کار دنیاست از دست دادن عزیزان اما خدا ظرفیت و صبر میده بهمون..در بلا بودن به از بیم بل ...

قربونت  بشم  همچنین   شما   ،، من  مادر بزرگم رو وقتی   ۶ سالم بود  از دست  دادم   با این که  کوچیک  بودم  ولی  یک  هفته  تب کردم  از دوریش  هنوز  یادم  میوفته  گریه میکنم   خیلی حالم  بد میشه   واقعا سخته

که ناراحتی چرا نمرده دنبال کفن هستن اونا خودشون بیشتر ناراحتن

ما هم زمانی که روزای آخر پدرم بود خونه رو مرتب کردیم شوهرم غرزد که دارین مهیا می شین خب چکار می‌کردیم ؟ نباید خونه مرتب و تمیز باشه ؟  می دونستیم که رفتنیه   حتی حلوا هم پختیم چون خواستیم کمتر هزینه کنیم و هول هولکی از بیرون خرید نکنیم همه چی خریدیم حتی ظروف یکبار مصرف از غافلگیری بشدت می‌ترسم  برا همین همیشه از پیش کارامون رو می‌کنیم مثلاً کفن رو آماده کردیم که اون لحظه دنبالش نکردیم ......

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم