2777
2789
عنوان

شوهر خالم توی بیمارستانه الان دارن وسایلاشو اماده میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 126741 بازدید | 412 پست

بچه ها مرگ چیز بدی نیست ما چون ازش نمیدونیم و مبهمه برامون می‌ترسیم...مرگ مثل این میمونه خواب شیرین و عمیق باشی اصلا دلت نمیخواد بیدار شی.

مرگ ادامه چرخه زندگیه و میریم دنیای دیگه ،یه جای بهتر از اینجا...

بابای منم آروم و مظلوم بود، همه رو هم دوست داشت.دخترخاله های من کل مسیر تا جنازه رو ببریم قبرستون چی ...

خدارحمتش کن پدرتونو،مگه مرگ کسی ذوق داره دلم درداومدازاین کاردخترخاله هاتون

با آنکِه دِلش بستِه بِه دِل‌‌هایِ دِگر بود ؛ دیوانِه دِلم باز گِرِفتار دِلش بود🌿🖤-️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا مادربزرگ منم داشت جون میداد و هعی نفسش می‌رفت و میومد و فقط چشاش باز بود و همه رو نگاه میکرد ا ...

مادربزرگ مامانمم ۹۵سالش بود بنده خدا ولی خیلی شیرین و سرحال بود اصلا الزایمرم نداشت یدفه زخم معده گرفت دکتر گفت ببرید خونه چند روز بعد فوت میکنه. بیچاره اون تو جا بود بعد ۵۰نفر ادم شبانه روز نشسته بودن بالاسرش ک فوت کنه😐دلم گرفت واقعا خیلی بده ببینی دارن برا مراسمت تدارک میبینن

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
خدارحمتش کن پدرتونو،مگه مرگ کسی ذوق داره دلم درداومدازاین کاردخترخاله هاتون

ادمها اشتباه میکنن باید بپذیریم همه جور آدم همه جا هست..

الان همون دختر خاله بزرگم که بزرگترین بچه خونواده شونه همسرش سرطان داره دوسالی میشه ...خاله م میگه همیشه دخترم ناراحته چرا شماها نمیریم احوالشو بپرسین..

دنیا خیلی کوتاه و کوچیکه ،اصلا ارزش دل شکستن نداره 

بابای منم آروم و مظلوم بود، همه رو هم دوست داشت.دخترخاله های من کل مسیر تا جنازه رو ببریم قبرستون چی ...

روضه خوان محل مابهمون میگفتن تو مراسم عزا خیلی معقول رفتار کنین...صاحب عزا چشم و گوشش این مواقع خیلی بازه ...نگاهش به جمع که بدونهکی میاد کی میره...کی چه برخوردی داره

عموی من هم سرطان داشت 

به دختر سه ساله داشت

هنوز زنده بود

ولی دم دمای آخرش بود

عموهای دیگه ام با چشم اشکی رفته بودن از مسجد بلندگو گرفته بودن...

من بچه بودم... ولی وقتی دیدم بلندگو ها رو عصبانی شدم،گفتم چرا اینارو آوردین،عمو حبیب هنوز زنده است،منو عمه هرروز براش ام یجیب میخونیم...( عمه هر روز ما بچه ها رو جمع می‌کرد تو حیاط دستامونو میگرفتیم رو به آسمون و دعا میکردیم که عمو حالش خوب بشه...من از همه بزرگتر بودم، اون موقع ۹ سالم بود)

ولی  عمو هیچ وقت خوب نشد...سرطان ریه اش خیلی شدید بود... آخرشم رفت توی کما و....

خدا نخواست بالای سر فاطمه اش باشه

خدا نخواست بزرگ شدن بچه اش رو ببینه و توی ۳۰ سالگی بردش پیش خودش...

فاطمه الان یه پسر یک ساله داره...

و‌پدرش رو اصلا بیاد نمیاره...

حکمتش رو شکر....

استارتر جان  هیچ کس از حکمت خدا خبر نداره

فقط خودش میدونه داره چیکار میکنه...

ما بندگان کوچک هم سر تسلیم فرود میاریم ...

ان شالله خدا شوهر خاله اتون  رو شفا بده

یا شفای دنیوی یا اخروی...

اون دیگه با خودشه...

❤️

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

ادمها اشتباه میکنن باید بپذیریم همه جور آدم همه جا هست..الان همون دختر خاله بزرگم که بزرگترین بچه خو ...

ولی ادماخودشونوزدن به نفهمی که همش دل میشکنن

با آنکِه دِلش بستِه بِه دِل‌‌هایِ دِگر بود ؛ دیوانِه دِلم باز گِرِفتار دِلش بود🌿🖤-️

ولی یه جورایی اینجوری خوبه 

عزیزترازجان من بی خبر سرحال وبدون هیچ مشکلی شب خوابیدوصبح بیدارنشد وبرای همیشه رفت چنان رفت که حتی توخوابم هم نمیاد😭😭😭😭

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
روضه خوان محل مابهمون میگفتن تو مراسم عزا خیلی معقول رفتار کنین...صاحب عزا چشم و گوشش این مواقع خیلی ...

شاید باورت نشه انقد که مراسم ختم بابام دیگران مهم شده بودن،می‌اومدن بغل میکردن گریه میکردن  آروم می‌شدیم و خاطرات خوب ازشون داریم موقع عروسی ها اونقد مهم نبودن همون آدمها...

آره عزادار نیاز به حمایت عاطفی داره اینکه کنارشون باشیم با رفتار و حرکات نشون بدیم می‌فهمیم غم شما رو

انشالله خداکمکش کنه 

عزیزم شما میخواهی براش یه کاری که به دردش بخوره هم خودت هم به اطرافیانت بگو براش دعای عدیله بخونن تا انشالله با ایمان کامل از دنیا بره چون لحظات اخر شیطان سعی میکنه ایمان مسلمون و بگیره وفرد بی ایمان وکافر ازدنیا بره حتماااا براش بخون این لحظات اخر به دردش میخوره 

تومفاتیح هست