2777
2789
عنوان

شوهر خالم توی بیمارستانه الان دارن وسایلاشو اماده میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 130237 بازدید | 412 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کفن و اینا

اجل برگشته میمیرد نه بیمار سخت.

خواهر تا خدا نخواد برگی از درخت نمیافته.انشالله هر چی خیره براش پیش بیاد.این بهترین دعاست.مامانم وقتی سه روز ای سی یو با دستگاه زنده بود ما بزور از خدا میخواستیمش .ولی هر روز که میگذشت شرایطش بدتر میشد.قلبش میزد ولی کبدو کلیه از کار افتاد.دیگه کار به جایی رسید که از خدا خواستیم هر چی خیره براش پیش بیاد.اگه خیرش به رفتنه ما می‌پذیریم با اینکه نابود شدیم.شاید اگه بزور از خدا میخواستیمش الان شرایط سختی داشت بدون کلیه و با مشکلات قلبی و تنفسی هم خودش زجر میکشید هم ما از زجرش عذاب میکشیدیم. همیشه دعا میکرد که زمین‌گیر نشه خجالت نکشه پیش بچه هاش.خدا خیییلی دوستش داشت همون که میخواست شد.ولی با یه عالمه حسرت برای دل ما.اینقدر یهویی ترکمون کرد که هنوزم با وجود چهارده ماه رفتنشو باور نکردم،😭

با عفونت ریه متولد شد، هیچ کس علت عفونت رو نفهمید، طفلکی بیست روز زجر کشید و از دنیا رفت.🥀

ای وای😔 موقع تولد مکنیوم نبود؟ یعنی تو شکم مادر،مدفوع نکرده بود؟

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

منم خواهرزاده ی شوهرم از دنیا رفت پسر ۱۷ ساله شده بود از عروسی بدتر تا چهلم هر شب پاتوق فامیل شوهر ه ...

پناه برخدا😢

اگر ایران گورستان تمام آرزوهایم شود باز قلبم را در خاکِ پاک این وطن چال خواهم کرد♥️

ن دقیقاهمون شب فوت شدسکته مغزی

منم هیچوقت یادم نمیره ۳آبان اون شب لعنتی رو هیچوقت هم باور نمیکنم پدرم خیلی امید به زنده موندن داشت شما هم نگران نباش من چون میدونستم بابام فوت میشه با حال زارم امیدوارم کسی اون حال رو تجربه نکنه رفتم برا خودم لباس سیاه خریدم

دکتر جواب کرده حتما 

همین سه ماه پیش با همین شرایط خواهرشوهرم فوتدشد(دور از جون فامیل شما).

الکی دستگاه بهش وصل بود.برای دلخوشی خانواده یک ماه و خورده ای تو کما موند.بچش هر روز بالا سرش بود.آخرش نموند.خدا رحمتش کنه.خیلی عذاب کشید.

خانوادشون هم میترسن دست و پاشون گم شه اون‌لحظه ک فوت کرد ، تا فوت نکنه ادم حالش بد نیست یه کورسوی ام ...

درسته ما هم انقدر شوک شدیم که یادمون رفت تربت کربلا بهش بدیم و کفنی ک مادرم از کربلا برای خودش آورده بود رو تن نازنینش کنیم. روحش شاد باشه خیلی زود و جوون رفت دخترای کوچیکش موندن و برادرم... و یه غمی ک تاابد همراهمونه