2777
2789
عنوان

شوهر خالم توی بیمارستانه الان دارن وسایلاشو اماده میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 130314 بازدید | 412 پست

منی که این درد راکشیدم  تامغزاستخون میره

نه برای فامیل برای تکه ای ازقلبم یعنی برادرم😭😭

میدونی بدترین چیزاینه انگار طرف داره غرق میشه توداری نگاش میکنی ازنزدیکترین فاصله درحدنیم متریش هستی

اونم سرطان داشت وروزهای آخر بین بیداری وخواب بود وای جگرم کباب شد باز، لعنت به تیر۱۴۰۰

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برنامه زندگی پس اززندگی یکی تعریف میکردروح یه بیمارمیگفت من هنوزجوونم نمیخوام برم اون دنیا ولی بهش گفتن اعضات اهداشده بایدبری

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

عزیزم اولا خدا شفاش بده ..

اصلش همینه ما باید کفن هامون آماده باشه وصیت هامون آماده باشه کی از فرداش خبر داره !؟زیادی زندگی رو جدی گرفتیم مخصوصا الان که مرگ جوون و مرگ یهویی زیاد شده ...

فقط از خدا عاقبت بخیری بخواه ...

عجیب روزگار ترسناکی شده ...جنگ ..تصادف ..سرطان...سکته .و.....😔

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره
آره دوتا دختر یه دختر پنج ساله و یخ دختر اول دبیرستان اونا توی شهری دیگه خونه ی عمه اشون هستن،این می ...

ای داد 😔😔😔😔

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

منی که این درد راکشیدم تامغزاستخون میرهنه برای فامیل برای تکه ای ازقلبم یعنی برادرم😭😭میدونی بدتری ...

خدارحمتش کنه سرطان یه بیماریه که از انسداد انرژیکی میاد کاش مردم یادبگیرن بدنشونو پاکسازی کنن 

یکی به سوالم جواب بده لطفا خانواده شوهرم بهم گفتن همراه بیمار تو بیمارستان بمون من گفتم نمیتونم چون ...

نه عزیزم اونا پر رو و پر توقعن شما وظیفه آیی نداری شرایطش هم نداری چه گناهی کردی 

عزیزم اولا خدا شفاش بده ..اصلش همینه ما باید کفن هامون آماده باشه وصیت هامون آماده باشه کی از فرداش ...

یه مهندس بود که پارک و فضای سبز می‌ساخت تو شهرمون شوهرم پیشش نگهبان بود ۳ ماه شبانه روز زیر آفتاب گشنه و تشنه نگهبانی میداد ولی مهندسه حقشو نداد،چهار پنج میلیارد از شهرداری گرفت همون مهندس برای ساخت پارک اما هیچی نکرد چندتا کارگر، بنا،جرثقیل دار ، کامیون که مصالح براش میاوردن،چندتا مصالح ساختمانی رو ورشکست کرد به حق عالم و آدم رو خورد،همین دو سه روز پیش تصادف کرد و یسر بردن بهشت زهرای شهرشون و تمام‌.‌..اینهمه آه مظلوم مِن جمله همسرم،اینهمه پول زد ب جیب آخرش مُرد ارزش اینهمه حق الناس رو نداشت این دنیا،همسرم زنگ زد بخ برادر مهندس گفت خیلی بدهکاره همه چی رو گفت بهشون گفت باشع چند روز دیگه میایم بدهی هاشو میدم امروز زنگ زدیم هیچکدوم خانوادش جواب ندادن

برای خانوادش هم سخته

ولی من تا لحظه اخر که بابام بیمارستان یود دوس نداشتم برنانه ریزی ای بشه 

بهم برمیخورد واسه مرگ بابام کاری کنن

ولی مامانم یواشکی یه کارهایی کرده بود چون استرس داشت

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏