2777
2789
عنوان

شوهر خالم توی بیمارستانه الان دارن وسایلاشو اماده میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 130334 بازدید | 412 پست
بله دقیقا نه من ازدواج کردم

خوشبخت باشی عزیزم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوشبخت باشی عزیزم!

ممنون گلم همچنین

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
این همه تجملات یکی ازشون فاتحه ای برای این جوون بیچاره خوند ؟؟؟ فکر نکنم

نه بابا سنگ قبری ۸۰ ملیونی از تهران سفارش دادن تا سه روز با یه لشکر آدم نصبش کردن،همش بفکر تشریفات بودن ۱بنظرشون پرونده ی اون جوان با مرگ و داخل قبر گذاشتن تموم شد و به خاطرات پیوست

بلایی ک سر پدربزرگه شوهرم اوردن بنده‌ی خدا زنده بود اونا داشتن تدارک مراسم کفن و دفنشو میدیدن انقدرح ...

چرا عزیزم مگه عمو عمه هاش چکار میکردن؟ 

دکترا به پدرم گفتن خوب نمیشه و به فکر مراسم باشید. و ما هم همون کارو کردیم ،همه چیزو آماده کردیم براي سفر ابدی پدرم😭😭😭دوسش داشتیم نمیخواستیم بره ،اما تقدیر الهی این بود  ،دکترها تا ۳۰ رو ز و خورده ایی با دستگاه و دارو دوا تونستن نگهش دارن. اما نشد. 

یعنی کار بدی کردیم واسه مراسمش همه چیو آماده کردیم؟؟ یعنی باید میزاشتیم بیان جممون کنن در و همسایه؟ 

فکر نمیکنم خود پدرمم رازی به ندونم کاری و مراسم بد گرفتن براش بوده باشه. 

خانواده‌ شوهر خاله استارتر هم مجبورن آبرو داری کنن، تا با سر بلند این غم بزرگ و پشت سر بزارن🥺😭😭خیلی سخته خیلی. 

یکی به سوالم جواب بده لطفا خانواده شوهرم بهم گفتن همراه بیمار تو بیمارستان بمون من گفتم نمیتونم چون باید بچه هامو ببرم مدرسه یه دخترم کلاس اوله یکی چهارم اونا هم خیلی ناراحت شدن گفتن ما میسپریمت به خدا. . یعنی من گناه بزرگی کردم😓😓

یکی به سوالم جواب بده لطفا خانواده شوهرم بهم گفتن همراه بیمار تو بیمارستان بمون من گفتم نمیتونم چون ...

نه تو نه آزارت بهشون رسیده ن بهشون تهمت زدی ن بی احترامی کردی حرف حق زدی 

نفرینشون هم به خودشون میرسه متمعن باش 

چون خونت و بچه هات واجبتر بود