2777
2789

بچه ها چطوریه شرایطتون؟ با هم مشکلی ندارید؟ چقد رو زندگیتون اثر داره؟ چقد مقایسه اتفاق میوفته؟ چقد روی رابطتون با شوهرتون اثر بد داره؟ من اگ تو این شرایط بعد از ازدواج قرار بگیرم توصیه تون بهم چیه

مهم نیست برام

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچی ۱ درصد هم مقایسه نمیکنم چون هرکس مشکلات خودشو داره

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌

خداروشکر بهترن همشون ..مقایسه نمیکنم ..جاری بزرگم همه امکاناتش کامل خون اش س طبقه تفریحی روستا ماشین خ ارجی .خودش ماشین جدا ..تفریح سفر اوکی ...خانم توبیه دوسش دارم ..بقیه شونم اوکین کاری ب کارسون ندارم مقایسه نباید کرد 

اگه هنوز ازدواج نکردی و این مسایل برات مهمه جوری که فکر میکنی تو زندگیت اثر میذاره با چنین شخصی ازدواج نکن 

من برادر شوهرم وضعش عالیه خارج زندگی میکنه مجرده باهم در ارتباط نیستیم اگه متاهل هم بود برام مهم نبود کلا خانواده شوهر برام مهم نیست 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

۲تا برادرشوهردارم..هردوازنظر مالی ازماخیلی بهترن...ولی هیچوقت بهشون فکرم نکردم چون باز شوهرمن ازنظراخلاق بهترازاوناس👌

اونا دست به زن دارن..احترام حالیشون نیس...بددهنن..

ولی خدارو هزاران بارشکر شوهرمن اخلاقش خوبه..دست بزن نداره..احترام حالیشه..همیناباعث شده زیاد غصه نخورم.

اگه هنوز ازدواج نکردی و این مسایل برات مهمه جوری که فکر میکنی تو زندگیت اثر میذاره با چنین شخصی ازدو ...

اره برام مهمه. اما خواستگارمو دوست دارم. خیلی مردد شدم.بعد چکار کردی که برات مهم نیس؟

خب حتما کمی مقایسه ایجاد میشه ،ولی یادتون نره شاید جاریت که وضعش بهتره خودگذشتگی هایی تو زندگی کرده ،

مثلا من و جاریم  شرایط زندگیمون مساوی مثل هم بود حتی شوهر اون بیشتر حقوق میگرفت ،ولی خب اونا دوست داشتن سبک زندگیشون جوری باشه که هر چند وقت یکبار لوازم خونه را عوض کنن ولی من اون مدلی نیستم ،خدا رو شکر ما خونه و ماشین خریدیم و پس انداز بیشتری داریم . هر کسی تو زندگی هر جوری که شاد زندگی میکنه .

ولی من همیشه به شوهرم گفتم یوقت غرور برت نداره  از قدیم گفتن  به مالت نناز که به شبی بنده به خوشگلیت نناز که به تبی بنده