2777
2789

هیج مشکلی نداریم . هر کی واسه خودش زندگی میکنه.  البته من کلا زندگی بهم یاد داده هیچ وقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگی خودم مقایسه نکنم . چون خوشبختی فقط پول نیست . چند نفر از نزدیکانم با اینکه وضعشون خیلی خوبه ولی مشکلاتی دارن که با پول نمیشه حل کرد . 

به نظر من مشکل مادی در برابر بعضی از مشکلات راحترین و قابل تحمل ترین مشکل هست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲تا برادرشوهردارم..هردوازنظر مالی ازماخیلی بهترن...ولی هیچوقت بهشون فکرم نکردم چون باز شوهرمن ازنظرا ...

خداروشکر عزیزم ایشالا همیشه خوشبخت باشید. 

آخه برادر خواستگارم خیلی محترم و شیک و خوش اخلاق هم هست. البته من از نزدیک شناخت ندارن . دورادور شنیدم. 

ینی اصلا زندگیتو مقایسه نمیکنی؟ چکار کردی ک مهم نباشه برات؟

ما اوضاع مالیمون بهتره خداروشکر ولی متاسفانه از همون اول یعنی از همون دوران عقدمورد حسادت قرار گرفتم جوری که روحمم خبر نداشت پشت سرم چه کارا کردن.

اما من توکلم به خداست خداازم دفاع کرد .

خدارو هزاران مرتبه شکر 🙏🙏

کاش یاد بگیرن اول مقایسه دوم حسادت نکنن.چون آتیشش برمیگرده توزندگی خودشون.

اره برام مهمه. اما خواستگارمو دوست دارم. خیلی مردد شدم.بعد چکار کردی که برات مهم نیس؟

کلا از اول برام این چیزا مهم نبود خودمم اهل مقایسه نیستم و حرف مردم برام اهمیت نداره شعار نمیدما همیشه همین طوری بودم از قبل ازدواج هیچ وقت خودمو با کسی مقایسه نمیکردم و حواسم به کار خودم بود 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
اره برام مهمه. اما خواستگارمو دوست دارم. خیلی مردد شدم.بعد چکار کردی که برات مهم نیس؟

عزیزم کاش برادرشوهر من وضعش توپ بود برا خودش عشق صفا میکرد اینجور نبود که الان ریشه زندگی ما رو هم‌در آورده

پسرم تو قند روزهای تلخ منی❤️
ینی اصلا زندگیتو مقایسه نمیکنی؟ چکار کردی ک مهم نباشه برات؟

مگه جاری یا برادر شوهر کیه ک بخام خودمو باهاش مقایسه کنم یکیشون خیلی پولداره بقیه هم متوسط اما کاش همشون اونقدر پولدار بودن ک از ما نمیکندن  بعدم مگه همه چیز پوله وقتی ماشین صفر دارن اما مرده خیانت می‌کنه تو جمع بهم فحش میدن اون پول چه ارزشی داره اگه ما فقیرتریم وای در عوض خرج میکنیم و میگردیم

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
ایشالا خوشبخت باشی قشنگم

ممنونم همچنین 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم