2777
2789

یعنی حتی اولش که خوابم نبرده بود چشامو میبستم انگار سرم میرفت😑مجبور میشدم چشامو باز کنم

اوناییم که مثه من از خواب میپرن میدونن چطوریه یهو تو خواب سرت یطوری میشه یا به قول خودم سرم میره انگار😐🤦🏻

خیلی دلم میخواد بدونم چرا این همه از خواب پریدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انگار سرم یهو میفته یا سرم گیج میره اصلا خیلی عجیبهاره گاهیم انگار دارم پرت میشم

چند جا خونده بودم اون اتفاق زمانی میوفته که قلب نمیزنه یهو از طرف مغز شک بهش وارد میشه که دوباره بزنه 

ادما چقدر عزیز میشن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم میخوام یه قاب عکس شم

ی اسم علمی داره 

الان یادم نیس

تو این وضعیت

بدن انسان خیلی ی دفه ای وارد فاز خواب میشه

مغز تو این حالت فک میکنه ک طرف داره سکته میکنه و یا الانه ک بیهوش بشه  پمپاژ خون رو بیشتر میکنه

و تو این حالت ی حالتی مثل شوک ب انسان وارد میشه

بخاطر خستگی خیلی زیاده

گوشیو بزار کنار و بخواب

چجوری ینی🥲

نمیدونم چجوری توضیحش بدم اینکه سرت میره شبیه سرگیجست دیدی چطوریه دیگه

حالا یهو این سرگیجه رو اینطوری حس میکنم که انگار سرم ثابته ولی یه حس سرگیجه باهث میشه سرم کشیده شه

وایی توضیحش سخته

ی اسم علمی داره الان یادم نیستو این وضعیتبدن انسان خیلی ی دفه ای وارد فاز خواب میشهمغز تو این حالت ف ...

اهاااا پس برای اینه

نه دیگه باید بیست دیقه دیگه پاشم حاضرشم خواب میمونم