2777
2789
عنوان

من چقدر احمقم که اینجا عکس گذاشتم که عکسم پخش شد

| مشاهده متن کامل بحث + 5098 بازدید | 244 پست
عزیرم من رفتم ت. این. سایت تا اخرشم رفتم عکس اپلود شد ولی گفت شما موافقید که عکستون به اشتراک بزارید ...

مطمعنه 

این سایتش چیکار با تو داره دختر 

فقط کمک میکنه از سواستفاده اینترنتی جلوگیری کنه 

انجام بده نترس 

مطمعن یاش برای کمپانی خارجی عکس شما برای چیشه 

ازت مجوز خواسته تا پاکش کنه دیگه باید ببینن عکستو تا پاکش کنن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم عکس هارو میفرستی برام بینم هستم یانه بهت درخواست دادم اینجا

ایدی تلگرام بده برات بفرستم 

اینجا که نمیشه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
برای منم بی زحمت بفرست

ایدی تلگرام بده برات بفرستم 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
سلام عزیزم من خیلی سال پیش عکس میذاشتم میشه آپلود کنی تو خصوصی برای منم بفرستی ببینم منم هستم یا نه ...

اخه زیادن عکسا نمیشه آپلود کرد که 

یه ایدی تلگرام بده همه رو بفرستم برات

مطمعنه این سایتش چیکار با تو داره دختر فقط کمک میکنه از سواستفاده اینترنتی جلوگیری کنه انجام بده نتر ...

ببین فرستادم اپلود شد درخواست قبول شد یعنی الان دیگه واقعا عکسم پاک میشه ؟

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
اخه زیادن عکسا نمیشه آپلود کرد که یه ایدی تلگرام بده همه رو بفرستم برات

لطفا بیا برای منم یک اسکرین شات بفرست از پیجش درخواست دوستی میدم خواهش میکنم من اصلا حال خوبی ندارم دارم با اشک تایپ مکنم 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
لطفا بیا برای منم یک اسکرین شات بفرست از پیجش درخواست دوستی میدم خواهش میکنم من اصلا حال خوبی ندارم ...

باشه بیا عزیزم😢

چراخودتون وعذاب می دین واقعا مگه چیه پخش شده که شده دورازجون مگه فلان فلان کردین وپخش شده یه فلش عکسم که همه جوره توش عکس داشتم بالباس خونه باکراپ وشورتکم بوده حتی بالباس مجلسی بازم بوده گم شده گوشیم گم شد توش پره همه جوره عکس بود الان دیگه کسی به این چیزااهمیت نمی ده خودتون واذیت نکنین برای این چیزا

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

آره

عزیزم خودت تا حالا امتحان کردی یعنی خیالم راحت باشه خدا خیرت بده ایشالا هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده داشتم میمردم فقط تا کی طول مکشه تا پاک بشه