خاک تو سرم کنن حالا نمیدونم چیکار کنم واقعا دارم میمیرم چند تا کاربر منو تگ کردن میگن یک یارویی عکساتو دیروز گذاشته تو پیجش توی اینستا من فکر نمکردم انقدر عکسم مهم باشه که اینجوری بشه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خستهم کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خستهم کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
سلام عزیزم من خیلی سال پیش عکس میذاشتم میشه آپلود کنی تو خصوصی برای منم بفرستی ببینم منم هستم یا نه ...
اخه زیادن عکسا نمیشه آپلود کرد که
یه ایدی تلگرام بده همه رو بفرستم برات
لطفا بیا برای منم یک اسکرین شات بفرست از پیجش درخواست دوستی میدم خواهش میکنم من اصلا حال خوبی ندارم ...
باشه بیا عزیزم😢
چراخودتون وعذاب می دین واقعا مگه چیه پخش شده که شده دورازجون مگه فلان فلان کردین وپخش شده یه فلش عکسم که همه جوره توش عکس داشتم بالباس خونه باکراپ وشورتکم بوده حتی بالباس مجلسی بازم بوده گم شده گوشیم گم شد توش پره همه جوره عکس بود الان دیگه کسی به این چیزااهمیت نمی ده خودتون واذیت نکنین برای این چیزا
اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام