2777
2789
عنوان

جهاز هیچی نمی‌برم اما هشتاد گرممممم طلا میبرم

| مشاهده متن کامل بحث + 13277 بازدید | 530 پست
اگه قراره عروسی بگیرید دیگه جشن عروسی باخرج پدر عروس برای چیه ؟رسم اصفهان اینجوره که پدر داماد خونه ...

درستشم همینه ما هم همینکارو میکنیم ولی خرج شام عروسی کلا با داماده 

از اون طرفم جهیزیه سنگین میدیم به دختر 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید من از دنیا عقب موندم .مگه میخواد لوازم برقی چی برداره ک سیصد کمه؟ما دو ماه پیش لباسشویی خریدیم ...

فدات شم خب خیلی ها دوست دارن جنس خارجی بخرن که براشون بمونه یکی هم دوست داره یا شرایطش جور نمیشه و مجبور میشه ایرانی بخره

برادر من دستش خالی بود اما همه رو خارجی خرید اما تعداد کم

خیلی خانوادتون حمایت کردن خدایی دمشون گرم.زندگیتون پر از آرامش و عشق باشه عزیزم.

اره واقعا همیشه ممنونشون هستم

من بچه اخر بودم طفلک برادر و خواهرم هم خیلی سنگ تموم گذاشتن سر عقدم هر کدوم سه تا النگوی سنگین بهم دادن....پدرم دو سکه تمام به همسرم داد....همه اینها به خونه خریدنمون خیلی کمک کرد

لعنت به ذات و وجودت افغانی....

سوال برام پیش اومد جهاز نبره با چی زندگی کنن؟

اگه پسر قبول کرده و خودش میخره خب اشکال نداره هر چی دو طرف توافق کنن

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
این حرفتون توهین به همه عروسایی بود که جهیزیه کامل بردن انصاف نیست همه مخارج رو دوش پسر باشه ما جهیز ...

ما خودمون جهیزیه کامل میبریم اونم اصفهان که فوق کامله 😂

دلیل نمیشه ولی بیاید یکیو مجبور کنید که باید جهیزیه ببری وگرنه انصاف نیست 

جهیزیه لطفه فقط 

اا
اره واقعا همیشه ممنونشون هستممن بچه اخر بودم طفلک برادر و خواهرم هم خیلی سنگ تموم گذاشتن سر عقدم هر ...

خدا بهشون سلامتی بده.

همسرتون قدر دان باشه دیگه نور علی نوره.

چون تو فامیل ما جهیزیهرو خونه همه چی براشون فراهم کردن چون پدردختر خیلی زیاد پولداره.چندسال بعد داماد خیلی قدران بود 😐😐😐

اینجوری بگو اینا انقدر با فرهنگن که زندگی رو ی شراکت دو طرفه میدونن و دختر رو نمیفروشن

عزیزم من خودم اصفهانم دیگه از ما که جهیزیه کامل تر نمیدید که 

ولی دلیل نمیشه بیاید یکیو مجبورر کنید باید جهیزیه ببری اگع نیری انصاف نیست فلان 

جهیزیه فقط لطف خانواده عروسه 

اا
خدا بهشون سلامتی بده.همسرتون قدر دان باشه دیگه نور علی نوره.چون تو فامیل ما جهیزیهرو خونه همه چی برا ...

همسرم خدا رو شکر مرد خیلی خوبیه

اون موقع که ازدواج کردیم کار هم نداشت زبان میخوند برای مهاجرت....فوق لیسانس مکانیک شریف بود....دیگه بعد ازدواج خوردیم به کرونا و اپلای کردن و شرایط سخت شد همسرم چند تا آفر از المان و ...داشت اما منصرف شدیم دیگه تو زمینه رشته خودش رقت سر کار....الان که دو برابر من کار میکنه و خیلی برای بهتر شدن زندگی تلاش میکنه...تا اینجای زندگیمون پاک هم بوده دیگه امیدوارم تا اخر همینطور بمونه و بهتر هم بشه

لعنت به ذات و وجودت افغانی....
ما خودمون جهیزیه کامل میبریم اونم اصفهان که فوق کامله 😂دلیل نمیشه ولی بیاید یکیو مجبور کنید که باید ...

اتفاقا ما هم عین اصفهان جهیزیه میدیم 

پس پسر هم وظیفه ای برای جشن عروسی نداره و لطف میکنه؟

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
همسرم خدا رو شکر مرد خیلی خوبیهاون موقع که ازدواج کردیم کار هم نداشت زبان میخوند برای مهاجرت....فوق ...

واقعا شکر خدا پسر خوبی بوده و هست احتمال خیلی زیاد تربیت خانوادگی خوبی داشته چون خیلی چیزا به ذات و تربیت آدم ها بستگی داره.

الان اصلا شرایط خوب نیست بچه های شریف که اکثرا میرن حیفه شرایطشو دارید برید اتفاقا اوضاع رشته مکانیک هم اونور خوبه.

برادر منم شریف بود الان 6-7 سالی میشه کاناداس.