2777
2789
عنوان

جهاز هیچی نمی‌برم اما هشتاد گرممممم طلا میبرم

| مشاهده متن کامل بحث + 13298 بازدید | 530 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هنوز صحبت کامل نشده.بعضی از دوستان میگن تعادل نیست.من میگم ۳۰۰میلیون طلا ببرم.۳۰۰تا جهاز.وام ازدواج ...

در صورتی تعادل هست که شما این ششصد رو ببرید و اقا هم عروسی رو که دلخواه خودشه و اگر شما نمیخوایین پس کلا گردن خودش هست و و در قبال طلا و وسیله ی شما ایشونم سیصد تومن جهاز بخرن و پول پیش خونه هم پونصد ششصد بده

خب اولا وظیفه ای نداری، ثانیا اگه قراره برای خرید خونه بفروشی خیلیم خوبه. من از خونه بابام ۴ تا سرویس آوردم نمیدونم چند گرم میشه ولی خوش‌وزن هستن اما شوهرم معتقده طلای زنو نباید فروخت واسه خودم مونده، جهیزیه هم آوردم

ما تو شمال ۳ قلم با داماده

بقیه با عروس

سر عروسی یه سرویس برای عروس میخرن

خانواده عزوس یه ساعت و یه گردنبند طلا برا داماد

خونه حالا یا رهن یا خرید با داماده

عروسی هم هرکی پول مهمونای خودشو میده

لباس عزوس اریشگاه و فیلم بزدار با داماد

لباس داماد با عروسه

بی انصافی نیست بنظر شما؟

بنظر من خیلی بی انصافیه.

طلا که قانونا مال خوده عروسه. بعد بعد عروسی با چی زندگی کنن؟

رو موکت بخوابن؟

عدالت یعنی هم خانم هم اقا پولاشونو بزارن رو هم و برای زندگیشون برنامه ریزی کنن.

من یادمه پدرم اصلا افتخار ندادن بیان عروسیم🫥برادر بزرگترم جهیزیمو در حدی که هم لول خانواده ی داماد باشیم یا کمی کمتر رو خرید برام و با اینکه پدرهمسرم کلی گفتن نه تو پسر مجردی و خودتم سنی نداری لازم نیست بخری و ..باز برادرم قبول نکرد و قسطی و قرضی همه چی خرید برام خدا حفظش کنه 

میشه بپرسم چن سالتونه

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

همسرتون لوازم خونه رو خرید؟

همسرم جز مبلغی که گذاشت روی خرید خونه پس اندازی نداشت...پشتوانه و پدر هم نداشت

دیگه من تو مجردی یک سری وسایل خریده بودم  مثلا اشپزخونه تکمیل بود مامانم تو طبقه دیگه خونه گاز و یخچال  داشت داد بهمون

با پول کادوهای عروسی بعد عروسیمون تخت و کمد و مبل خریدیم

لعنت به ذات و وجودت افغانی....
واقعا کمه.ادم یبار زندگی میکنهولی خب مجبور باشه ادم کار راه اندازه

شاید من از دنیا عقب موندم .مگه میخواد لوازم برقی چی برداره ک سیصد کمه؟ما دو ماه پیش لباسشویی خریدیم مدل سام نوزده میلیون،عمم هم باهامون اومد تلویزیون ۵۰اینج خرید بیست میلیون مدل سونیا.یخچال مدل اسنوا داشت شصت میلیون خیلی قشنگ بود .مگه دیگه چیزای برند مثله ساید برداره ک گرون بیوفته.وای آدم باید نگاه ب جیبش کنه ب همون اندازه خرج کنه

یعنی ۶۰۰کامل بره برای جهاز؟۳۰گرمم کادو عقد.بعد عروسی وخونه با پسر.اینطوریه نظرتون؟

با همون ۶۰۰ تومن جهاز بخر که حرف و نقلی توش نباشه حالا نیاز به خرید برندهای عالی نیست

دیگه اگه همسرتون پولی داره هزینه کلی برا طلا 

خانواده هم سر عقد بهت کادو طلا بدن 

خوشبخت باشید

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

اینا لنگ شوهرن در هر صورت هر 💩هم که باشه باجم میدن تازه

این حرفتون توهین به همه عروسایی بود که جهیزیه کامل بردن 

انصاف نیست همه مخارج رو دوش پسر باشه 

ما جهیزیه کامل رو ارزش و احترامی میدونیم که دختر با خودش به خونه همسرش میبره از اون طرفم پسر کوچکترین کاری کنه باعث ناراحتی دختر بشه خانواده ها باباشو میارن جلو چشمش 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم