2777
2789

🤣 سوتی و لحظات خنده دار عروسی ها رو بگین 🤣

(( سالها پیش عروسی دخترخاله ام مادرش یعنی خاله ام دقیقا زمانیکه شازده داماد وارد مجلس زنونه شد و فیلمبردار اومده بود بغل ما داشت فیلمبرداری می‌کرد 

خاله ام کل آرایشش رو با دستمال مرطوب پاک کرد و این توی تمام فیلمهای عروسی ضبط شده یا تو عروسی دخترعموم مادرم رفت شاباش بده به عروس و داماد دقیقا سربزنگاه بدون معطلی یهو لامپهای سفید یخی رو خاموش کردن اون توپ رقص نور دیسکووو رو روشن کردن مادرم گم شد تو تاریکی و ظلمات و تو عقد یکی از دخترخاله هام پدربزرگش اومد برای رسم و رسوم دعا کردن برای عروس و داماد دعا کنه دعا رو که خوند گفت صلوات بفرستید برای روحشون ما هم ترکیدیم و پوکیدیم از خنده و قهقهه و عروسی یکی از فامیلامون بود منو و دخترخاله هام کلی تمرین رقص کرده بودیم رفتیم وسط تالار قرر بدیم برق های تالار قطع شد رفت و چند ساعت بعد برق وصل شد))

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شب عروسی خالم بود گوشیمو برداشتم عکس خالم رو فتوشاپ کردم بعد روش سبیل کشیدم رفتم بهش نشون دادم 😐

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

شب عروسی خالم بود گوشیمو برداشتم عکس خالم رو فتوشاپ کردم بعد روش سبیل کشیدم رفتم بهش نشون دادم 😐

اونموقع ۱۰ سالم بود 😂😂

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

خب اینجا رسم تیراندازی هس 

دایی میخواسته بزنه پسر خواهرش جلوش بوده میخوره بهش و فوت میکنه 

همه جیغ و داد فرار میکنن🙂دقیقا لحظه ورود عروس داماد بوده همه چی بهم میریزه.. 

ببخشید غم انگیز بود:))

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️💍

واییی خداا نکشتت آخ ترکیدمممم 🤣🤣🤣🤣سیبیل 🤣🤣🤣

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
جشن عقدم که مادرشوهرم النگو داد منم به زور میخواستم دستم کنم تو فیلمم مشخصه اون فشار 😭😭و اینکه میت ...

اگه غیبت نمیشه ...واای عروسی دختر عموم ، اون یکی عموم کادو داد ، دختر عموم اومد بوس سوم رو بکنه عموم رفت ... فیلمشم هست ...