2777
2789
عنوان

🤣 سوتی و لحظات خنده دار عروسی ها رو بگین 🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 34 پست
خب اینجا رسم تیراندازی هس دایی میخواسته بزنه پسر خواهرش جلوش بوده میخوره بهش و فوت میکنه همه جیغ و د ...

وایی گلم چه رسم خطرناکی ...کوردا این رسم رو دارن ؟‌‌؟ چقدر تلخ و ترسناک و وحشتناک عروسی شده عزاداری خدا رحمت کنه ای وایی خداا و به خانواده اش صبر بده گلم 🖤🖤🖤

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

وقتی براولین بارریمل زدم۹سال یا۱۰سالم بودعروسی دخترعموم بودودخترعمم که داشت خودشوارایش میکردگفت بیایه ریمل هم بتوبزنم ولی به مامانت نگی من زدم.مژهام خیلی بلندوفرشده بودوخودمم تاحدمرگ خرذوق بودم وحسابی حس میکردم چشام خوشکل شده ممکنه بامژهام پروازکنم🤣🤣🤣بعداین ریمل خاک برسرضداب نبودوقتی صورتموشستم همش دورچشمم پخش شدوسیاه شد وچندتاعکسم بااون قیافه توالبوم دخترعموم دارم🤣بماندکه بعدش مامانم نزدیک بودمنوبخوره🤣یادش بخیرر

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جشن عقدم که مادرشوهرم النگو داد منم به زور میخواستم دستم کنم تو فیلمم مشخصه اون فشار 😭😭و اینکه میت ...

ای واایی 🤣🤣🤣🤣

اگه غیبت نمیشه ...واای عروسی دختر عموم ، اون یکی عموم کادو داد ، دختر عموم اومد بوس سوم رو بکنه عموم ...

ای واااییی خدا نصیب گرگ بیابون نکنه 🤣🤣🤣🤣

وایی گلم چه رسم خطرناکی ...کوردا این رسم رو دارن ؟‌‌؟ چقدر تلخ و ترسناک و وحشتناک عروسی شده عزاداری ...

جنوبیم عزیزم 

ممنونم خدا عزیزاتو برات نگه داره

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️💍

وقتی براولین بارریمل زدم۹سال یا۱۰سالم بودعروسی دخترعموم بودودخترعمم که داشت خودشوارایش میکردگفت بیای ...

ای خدااا یادش بخیر گلم چقدر از این کارهای دخترونه یواشکی انجام می‌دادیم دوراز چشم مامان و باباهامون...با همون ژست چه عکسی شده گلم 🤣🤣🤣🤣

با مامانم توی تالار داشتیم راه میرفتیم کفشش بد بود یکهو خورد زمین ، اخر مجلسم بارون اومده بود شانس من زمین گل اومدم خداحافظی کنم با زانو و دست رفتم تو گل 🤣 هنوزم نفهمیدم چی شد که اوتجوری شد😂 وای 

جنوبیم عزیزم ممنونم خدا عزیزاتو برات نگه داره

سلامت و زنده و خوشوقت باشین عزیزم ..ای جانم جنوبی‌های شریف و عزیز و خونگرم و مهمون نواز و مهربان 🌺🌺🌺🌺

سلامت و زنده و خوشوقت باشین عزیزم ..ای جانم جنوبی‌های شریف و عزیز و خونگرم و مهمون نواز و مهربان 🌺� ...

قربونت گلم 

خوشحال شدم از همصحبتی باهاتون🌹🌹❤️

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️💍

با مامانم توی تالار داشتیم راه میرفتیم کفشش بد بود یکهو خورد زمین ، اخر مجلسم بارون اومده بود شانس م ...

ای واایی خداااا بنده خدا مادرتون گلم که اول مجلس اونطور خورد زمین خدا حفظش کنه اینم از شما که رفتی تو گل عزیزم 

اصلا روز شما نبوده گلم 😁😁🥹🥹🫠🫠

ای خدااا یادش بخیر گلم چقدر از این کارهای دخترونه یواشکی انجام می‌دادیم دوراز چشم مامان و باباهامون. ...

عکسموکه الان میبینم باورکن یجوری خودموگرفتم انگارخرم سلطانم🤣🤣بیخبرازاینکه شبیه جادوگرسفیدبرفی شدم باون دورچشم سیاه😆😆

یادش بخییرمنودخترعموم به قول خانمای اون دوران خیلی بی حیابودیم.همش دنبال ارایش وحرفای بزرگونه بودیم.زن عموم میگفت هروقت بشه این دوتارومونوسیاه میکنه😂