2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج کردی؟از چندسالگی شروع شد؟

آره متاهلم اصلا روی شوهرم‌حساس نیستم اما روی ی افراد خاصی حساسم 

از تقریبا ۲۰ سالگی بخاطر فشارو استرسی که تو خانواده تحمل میکردم‌و یه عقد ناموفق داشتم کم کم افسرده شدم و این‌حالت در من به وجود اومد

تا حالا خودتو به خدا نزدیک کردی؟

من هیچ‌قرصی روم‌جواب نمیده فقط نماز و ذکر و ترک‌گناه ذهنمو آروم‌میکنه و حساسیتم کم‌میشه

منم همینطور شوهرت درکت میکنه؟

تنها لطفی ک میکنه میره تو گوشی هدفون میزاره تا اذیت نشم ..دم دمیه گاهی همکاری میکنه گاهی نه خسته میشه یا میخواد اعصابمو خورد کنه 

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
هعی خدا چه دردی داریم ما

نمیدونم هرچی میگذرا داره دایره اون صداها گسترده تر میشه💔 از وقتی گربمو از دست دادم صدای گربه ها شدیدا بهم استرس میده کلا صداهای تکرار شونده بهم استرس شدیدی میدن

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

آره متاهلم اصلا روی شوهرم‌حساس نیستم اما روی ی افراد خاصی حساسم از تقریبا ۲۰ سالگی بخاطر فشارو استرس ...

من رو نامزدم اصلاااا حساس نیستم و فقط پیش اون خوبم

از من از خیلی کوچیکی شروع شد و از مادرم اول اونو مقصر دونستم تا اینکه فهمیدم من وصله ی ناجورم

یکی به من جواب بده شما هم با شنیدن اون صداهایی که حساسین استرس شدید بهتون وارد میشع؟ حتی فکر کردن له اون صداها حالتونو بد میکنه؟؟ کلا احساستون چیه بعد از شنیدن صدایی که بهش حساسید؟

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه...