2777
2789
این درد که بقیه بخاطر من زجر کشیدن و یا ناراحت شدن داره خفم میکنه

دست خودمون ک نیست اما باید رو خودمون کار کنیم من گاهی انقدر از صدا عصبی میشم گریه میکنم تپش قلب و استرس میگیرم دو روز نمیتونم حتی ظرفامو بشورم...نتونستم ارشد بخونم نمیتونم کتاب بخونم😞😔و...

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم یه طرف صورتم درگیره درد شدیده اونقد گریه کردم خداراصدا زدم اصلا از زندگی هیچی نمیفهمم نمیتونم یه ...

ان شالله خدا سلامتی بده

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

من اینجوریم ک صدا غذا خوردن صدا آب خوردن گاهی حتی صدای نفس کشیدن بقیه 

صدای قلنج شکوندن

اینطورم ک می‌شنوم همه اینا رو اگ قطع نشن زار زار گریه میکنم کلا خیلی اذیتم

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.
ازدواج کردی؟

اره شبا حتما باید پنبه مطالعه تو گوشم باشه جدیدا تلویزیون رو دائم روشن میزارم حواسم بره رو تلویزیون تا سروصدا همسایه ها اذیتم نکنه..من زندگی نکردم ارزومه یه شب راحت بخوابم خوابببب سنننگین ...روزم بدون استرس باشه

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ