2777
2789

میخوام شمال زندگی کنم.  نمیدونم کدوم شهر برم. هم اب و هواش خوب باشه.  ازشرجی خوشم نمیاد. هم امکانات خوب باشه بچه دارم. زبان مدرسه خوب کلاس های ورزشی امکانات شهری.  یکی میگه برو رشت. لاهیجان  یکی میگه کلاردشت. رامسر  چالوس.  کمکم کنید انتخاب خوبی داشته باشم.  ازلحاظ خرید ویلا مناسب باشه. بتونم ویلا بخرم

اگه‌حیوون بودم دوست داشتم 🦊🦊🦊🍂🍂🍁روباه باشم🍂🍂🦊🍁🍁🍁خیلی کیوته

شرجی دوس نداری باید از دریا فاصله بگیری

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شرجی دوس نداری باید از دریا فاصله بگیری

براهمین تحقیق کردم کلاردشت شرجی نداره.  اما فک‌کنم امکانات خوبم نداشته باشه

شمال از دور قشنگه عزیزم ، بیشتر تحقیق کن

بخدا موندم دیگه چیکار‌کنم.  دلم‌ویلا میخواد.  طبیعت بکر.   بارون زیاد. حالمو‌ خوب میکنه.  😢افسردگی دارم اخه

شمال که شرجی هست ولی به نظرم شهری که فرهنگ خیلی خوب و امکانات خوب داشته باشه ساری گزینه خوبیهیه مربی ...

کاش اطلاعات ببشتری بدی

عزیزم درخدمتم شما بمرس ببینم چی مدنظرته راهنمایی کنم

بچه بودم رفتم ساری. یه تابستون داغ و شرجی یادمه. قبلا بندر زندگی کردم مدتی.  از شرجی و گرما متنفرم 

براهمین تحقیق کردم کلاردشت شرجی نداره. اما فک‌کنم امکانات خوبم نداشته باشه

اگر سمت گیلان میخوای رشت عالیه از لحاظ تمیزی امکانات...اما اگر بودجه نخورد فک کنم رودبار هم خوب باشه رطوبتم خیلی نداره 

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
بخدا موندم دیگه چیکار‌کنم. دلم‌ویلا میخواد. طبیعت بکر. بارون زیاد. حالمو‌ خوب میکنه. 😢افسردگی ...

آخه دختر شهر به این خوبی داری زندگی می‌کنی بازم ناراضی هستی؟من خودم بوشهر زندگی میکنم ،طرفای ما هرکی ویلا میخواد میاد شیراز میخره بخاطر آب و هواش ، بنظرم برو پیش تراپیست افسردگی تو درمان کن چون با این حس و حالت هرجا که باشی زندگی برات بی معنی و بیرنگه 

امید وارم هرچی صلاحته برات اتفاد بیفته❤️

آگاهی وجه تمایز انسانست
اگر سمت گیلان میخوای رشت عالیه از لحاظ تمیزی امکانات...اما اگر بودجه نخورد فک کنم رودبار هم خوب باشه ...

تابستون ش خیلی گرمه؟

آخه دختر شهر به این خوبی داری زندگی می‌کنی بازم ناراضی هستی؟من خودم بوشهر زندگی میکنم ،طرفای ما هرکی ...

اره راضی نیستم.  با‌پول ویلای شمال اینجا پول یه اپارتمان دوخوابه س.اینجا شهر خیلی گرونی یه  بالاشهر زندگی میکنم. اندازه بالاشهر تهران  هزینه بالاس.   بارش بارون‌کمه. عاشق بارونم. طبیعت نداره.  عاشق جنگل و هوای مه الود و طبیعتم.   فکر‌میکنم کمک‌میکنه حالم بهتر شه