میخوام شمال زندگی کنم. نمیدونم کدوم شهر برم. هم اب و هواش خوب باشه. ازشرجی خوشم نمیاد. هم امکانات خوب باشه بچه دارم. زبان مدرسه خوب کلاس های ورزشی امکانات شهری. یکی میگه برو رشت. لاهیجان یکی میگه کلاردشت. رامسر چالوس. کمکم کنید انتخاب خوبی داشته باشم. ازلحاظ خرید ویلا مناسب باشه. بتونم ویلا بخرم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ولی مهاجرت خیلی سخته چندسال اول .مخصوصا برای شما که آشنایی تو شمال نداری.دل کندن از خانواده وکندن از جاهایی که یه عمر اونجاها زندگی کردی وعادت کردی بهشون.حتما افسردگی میگیری.من خودم تجربه کردم.ولی در کل کیفیت زندگی تو شمال خیلی خوبه من عاشق این طبیعت ومردمان مهربونش شدم.
ولی مهاجرت خیلی سخته چندسال اول .مخصوصا برای شما که آشنایی تو شمال نداری.دل کندن از خانواده وکندن از ...
من باهمه قطع رابطه م عزیزم. کلا برام مهم نیست کسی عزیزم. فقط زندگیخودم برام مهمه. اینجام رفت و امدی ندارم. اونجا حداقل یه طبیعت هست. با پسرمو شوهرم بریم بیرون لذت شو ببریم. یا پیک نیک راه بندازیم. نزدیک تهرانم هست. میرم گردش و خرید. حال و هوام عوض میشه