2777
2789
عنوان

هرکی میدونه کمک کنه مهاجرت از شیراز به شهرهای شمال

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 51 پست
شرجی نمیشه اصلا؟یکی‌بهم گفت قدیم قشنگ بوده الان خوب نیست زیاد نرو😢 جنگل داره؟بارش بارونش چطوره

ببین نمیشه گفت اصلا شرجی نیست تابستون تمام گیلان ومازندران شرجیه. ولی خب شهر های دریایی خیلی شدیدتره. لاهیجان شهر قشنگیه مخصوصا اطراف شیطان کوه واستخر

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین نمیشه گفت اصلا شرجی نیست تابستون تمام گیلان ومازندران شرجیه. ولی خب شهر های دریایی خیلی شدیدتره ...

لاهیجان جنگل داره؟پوشش گیاهی ش چطوره؟دوستدارم خیلی سرسبز و پربارش باشه.  چیزی میدونی عزیزم؟

اگه‌حیوون بودم دوست داشتم 🦊🦊🦊🍂🍂🍁روباه باشم🍂🍂🦊🍁🍁🍁خیلی کیوته

لاهیجان جنگل داره؟پوشش گیاهی ش چطوره؟دوستدارم خیلی سرسبز و پربارش باشه. چیزی میدونی عزیزم؟

ببین تو گیلان ومازندران زندگی کنی کلا جنگل ودریا در دسترسته.باران هم که دیگه همیشه هست .لاهیجان هم همینطور وقتی داخل شهری که خب محیط شهریه ولی با طبیعت فاصله زیادی نداری.یکی از شهرهایی که نزدیک جنگله و کوهستانی هم هست سیاهکل هست .طبیعت اطرافش بکر و بی نظیره.

ببین تو گیلان ومازندران زندگی کنی کلا جنگل ودریا در دسترسته.باران هم که دیگه همیشه هست .لاهیجان هم ه ...

سیاه کل بهتره الان.  قشنگ تر  سرسبزتر. و امکانات  شهری بیشتر.   یا کلاردشت.   میدونی؟

اگه‌حیوون بودم دوست داشتم 🦊🦊🦊🍂🍂🍁روباه باشم🍂🍂🦊🍁🍁🍁خیلی کیوته