2777
2789
عنوان

صبح گفتم ک خودکشی با قرص انجام دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 44 پست
این عمیق ترین بخش خودشناسیه مطمینم تو از امروز قراره روزای خیلی بهتری رو تجربه کنی چون به این درک رس ...

فدای تو بشم مهربون🙂💓🍓❤️ خداکنه همینطور که میگی اتفاق بیفته برام

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فدای تو بشم مهربون🙂💓🍓❤️ خداکنه همینطور که میگی اتفاق بیفته برام

مطمئن باش من قلبم روشنه همون خدایی که آسمون ها رو بی ستون برافراشت درد های تو رو هم تسکین میده🫠🫠❤️❤️

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
نمیدونم ولی چند بار بالا اوردمنه بابا خان آدم فشار زیادی روم میارن ۱۹ ۲۰ سالمه

گلم ھمہ ھمینطوری ان اکثرا مشکل داشتم من قبل از اینکہ بیام تاپیک شما داشتم بہ گذشتہ فکر میکردم کہ خانوادم چقدر اذیتم میکردن و اشک میریختم ، الان ازدواج کردم البتہ بخاطر فرار از اونا ازدواج کردم کہ ازدواجمم زیاد خوب نیس اما ھمیشہ از خدا کمک میخوام و خودمو میسپارم بہ خدا

مطمئن باش من قلبم روشنه همون خدایی که آسمون ها رو بی ستون برافراشت درد های تو رو هم تسکین میده🫠🫠❤️ ...

خدامنه والله ی روز نماز نخوندم اینطور شد نمیدونم مرتبطه یا نه ولی من هر وقت از نماز و اینا کناره میکشم بلا های بدی سرن میاد ولی مثلا کلا قبل اینکه نماز بخونم یعنی اینکه کلا عادت نداشتم این اتفاقات ب ندرت پیش میاد

و وقتیم تو تاتار حبس بودم تا دلت بخواد صدا پا رو سقف میومد انگار یکی بدو بدو میکرد

صدای سوت بدی تو گوشم می‌پیچید 

ی سری وسایل از کمد میفتادم پایین برام عادیه چون زیاد برام اینطور پیش میاد 

من حتی ارواح مردگان ی سری آشنا میبینم باهام ارتباط دارن تو خواب بیشتر ک گفته هاشون با واقعیت در اینده تطبيق داره 

اینا زیاد پیش میاد و وقتی نماز میخونم خنثی میشن این اتفاقات و قبل عادت نماز خوندم کلا ب ندرت پیش میاد این موضوعات ولی هر وقت نماز میخونم حالا ی روز بعدش نخونم بدتر از قبل اتفاق میفته این طور چیزا 

وقتی ک کلا ناامید شدم از همه و اومدم بالا چراغو روشن کردم دیدم هیچ صدای دوباره نمیاد اونطوری

گلم ھمہ ھمینطوری ان اکثرا مشکل داشتم من قبل از اینکہ بیام تاپیک شما داشتم بہ گذشتہ فکر میکردم کہ خان ...

🙂ای داد هعی دقیقا منم برا فرار از دستشون میخوام یا برم دانشگاه یا با یکی ازدواج کنم برم

ول کن دوست قشنگم

اینو بدون که حتی خانواده هم برا ادم نمبمونه خودتی و خودت

در عوض یه روزی مادر میشی و شک ندارم بهترین مادر میشی و خانواده خودتو میسازی 

همیشه قرار نیس خدا به ما بهترین خانواده رو بده ولی ما خودمون گاهی میتونیم بهترین خانواده رو بسازیم

برای خودت زندگی کن و الویت خودت باش تو هر مرحله

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
ول کن دوست قشنگماینو بدون که حتی خانواده هم برا ادم نمبمونه خودتی و خودتدر عوض یه روزی مادر میشی و ش ...

❤️🍓چقدر قشنگ گفتید درسته ولی خب من فکر میکنم بچه هم بیارم بهم پشت میکنه امیدی به هیچ آدمی ندارم کلا