2777
2789
عنوان

صبح گفتم ک خودکشی با قرص انجام دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 44 پست
اگه دوراز جونت مرده بودی خانوادت امشب غذای رستورانی میخوردن، وبعد میخابیدن

😂نه بابا تا دو سه روز دیگ هم متوجه نمیشدن من زندم یا مرده قشنگ از رفتار امروزشون فهمیدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🙂ای داد هعی دقیقا منم برا فرار از دستشون میخوام یا برم دانشگاه یا با یکی ازدواج کنم برم

من اول رفتم دانشگاہ چندسال خوابگاہ بودم خیلی خوب بود بعدش برگشتم شھرمون رفتم تو دفتری کہ مرتبط با رشتہ ام بود کار کردم اما نذاشتن و خونہ نشینم کردن چندین سال حق بیرون اومدن تنھایی از خونہ رو نداشتم و بالاخرہ ازدواج کردم

من اول رفتم دانشگاہ چندسال خوابگاہ بودم خیلی خوب بود بعدش برگشتم شھرمون رفتم تو دفتری کہ مرتبط با رش ...

آخ آخ همین خانواده های سمی حقشونه که خدا بهشون بچه نده آرزومه اگ منم بخوام بشم یکی از اونا خداکنه که بچه دار نشم

❤️🍓چقدر قشنگ گفتید درسته ولی خب من فکر میکنم بچه هم بیارم بهم پشت میکنه امیدی به هیچ آدمی ندارم کلا

نه قربونت برم ماهاییم که تربیت میکنیم 

شک ندارم اگر ناامیدی رو بذاری کنار بهترین مادر میشی

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
نه قربونت برم ماهاییم که تربیت میکنیم شک ندارم اگر ناامیدی رو بذاری کنار بهترین مادر میشی

🙂خداکنه به خدا اگه دروغ بگم من خودم عضو کتاب خونم هر وقت میرم کلاس زبان برمیگردم کتاب برمیدارم میارم اینبار ی کتابی توجه مو حلب کرد درباره تربیت فرزند و اینا بود گفتم بیارمش خانواده خودم ک دیگ درباره تربیت فرزند کاری کردن درست و غلط رو ندونم

اوردم خونه بخونم پادر پدرم همش میگفتن هه این چیه اوردی 

🙂خداکنه به خدا اگه دروغ بگم من خودم عضو کتاب خونم هر وقت میرم کلاس زبان برمیگردم کتاب برمیدارم میار ...

اصلا اهمیت نده شک ندارم ادمایی که خانواده خوبی نداشتن بهترین خانواده رو میسازن این تعادل دنیاس بالاخره یکی رو خدا بهش میده 

فقط سعی کنی روزی خواستی ازدواج کنی خیلی حواست باشه فک کن همسرت پدرت باشه چه پدری میشد ؟ منم با اینکه خانوادم از لحاظ مالی خوب بودن محبتی اون جور که مبخواستم نشد برا همین همیشه خیلییی دقت میکنم به ادمی که انتخاب میکنم توهم خیلی مراقب باش دختر قشنگم

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
اصلا اهمیت نده شک ندارم ادمایی که خانواده خوبی نداشتن بهترین خانواده رو میسازن این تعادل دنیاس بالاخ ...

🙂🙏💓💫فدای شما بشم مهربون 

آره دقیقا کم نبوده اینطور افرادی تو جامعه خانواده بد داشتن و خودشون خانواده خوبی ساختن

آره دقیقا منم خیلی حساس شدم ب اینکه طرفم چطور باشه قبلا اینطور نبودم الان چند وقتیه با اینکه میدونم اون کسی ک دوسش دارم ۴ ساله میتونه پدر خوبی بشه ولی خیلی سخت گیره بخاطر خودمم گ شده میخوام کم کم جدا بشم اگ قلبم بزاره

خدامنه والله ی روز نماز نخوندم اینطور شد نمیدونم مرتبطه یا نه ولی من هر وقت از نماز و اینا کناره میک ...

عزیز دلم پس هرگز چیزی که بهت آرامش میده رو ترک نکن جانم

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤