2777
2789

راههای رشد آرمی تایپ هرا کسی میدونه 

راه تجربه رو میگم 

هِرای پرشکوه و باجلوه و زیبا که رومی ها او را ژنو می نامند، کهن الگوی ازدواج است. 💜او همسر قانونی زئوس (ژوپیتر) خدای خدایان المپی بود که بر زمین و آسمان فرمانروایی می کرد.💜

عزیزم شما اگر فقط هرا رو رشد بدی تبدیل میشی به یک آدمی که آشپزی بلده ، دلبری بلده، مادری بلده ولی نشسته منتظر شوهرش و بعدش هم منتظر بچه. ارتعاش انتظار نباید داد به جهان . کنار هرا باید کمی آرتمیس و آتنا هم داشته باشی که هم مستقل و جنگجو باشی هم کدبانو و مهربون

عزیزم شما اگر فقط هرا رو رشد بدی تبدیل میشی به یک آدمی که آشپزی بلده ، دلبری بلده، مادری بلده ولی نش ...

خیلی زیاد آرتمیس و آفرودیت و آتنا زندگی کردم وقت هرا و دمیتر 

هِرای پرشکوه و باجلوه و زیبا که رومی ها او را ژنو می نامند، کهن الگوی ازدواج است. 💜او همسر قانونی زئوس (ژوپیتر) خدای خدایان المپی بود که بر زمین و آسمان فرمانروایی می کرد.💜

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی زیاد آرتمیس و آفرودیت و آتنا زندگی کردم وقت هرا و دمیتر

آشپزی یاد بگیر. هنر دستی یاد بگیر. برقص . با مادر و خاله و مادربزرگت زیاد صحبت کن. اگر میتونی و اطرافت کودک هست اونهارو در آغوش بگیر و بهشون عشق بده. سعی کن همه کاراتو یک برابر آهسته تر انجام بدی نسبت به قبل

آشپزی یاد بگیر. هنر دستی یاد بگیر. برقص . با مادر و خاله و مادربزرگت زیاد صحبت کن. اگر میتونی و اطرا ...

هرا فکر کنم فراتر باشه

شخص خاصی مدنظرته؟ تا بیخیال نشی نمیاد

حس ششم ؟

هرا بنظر من یه مامان موفق و فداکاره

هرا همسر