خاک تو سرم کنن حالا نمیدونم چیکار کنم واقعا دارم میمیرم چند تا کاربر منو تگ کردن میگن یک یارویی عکساتو دیروز گذاشته تو پیجش توی اینستا من فکر نمکردم انقدر عکسم مهم باشه که اینجوری بشه
نه دیگ اتفاقا اسمش ninisayt این حالتا بود تو اینستا هنوزم هست ولی میگن در خواست خانم هارو قبول نمیکن ...
آییییی حرووو...ی مریض جنسی این خدا زلیلش کنههههه منم چندین سال پیش گوشیم مونده بود دست رفیقم ۱۴ سالم بود اون موقع فکر کن یه عکسی پخش میشد الان باز ملت آپدیت شدن رفیقم رفته بوده پیش دوست پسرش گوشی داده بوده ب اون 😐😐😐گوشی منم رمز نداشت وایییی سه روز نخوابیدم شبا میرفتم تو حیاط قایمکی گریه میکردم جلو در رفیقممم میرفتم میگفت دوست پسرم پیدا نمیکنم ک گوشیت بگیرم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همم من گذاشتم چند بار توی روز بعد جوزی مریض شدم که شبش رفتم بیمارستان بابام برای اولین بار از دهنش پرید بچم چشم خورده درحالی که بابام اصلا از این حرفا نمیزد
فالوور خیلی داره بسته کرده پیجش که کسایی که خانم هستن درخ میدن قبول نکنه
میشه پیدا کرد پیجشو،؟ بسته ک خانوما دیدن شکایت نکنن دردسر نشه براش..... حالا میدونی عمق فاجعه کجاست از این عکسا سواستفاده میشه اسی باید پدرشو در بیاره