2777
2789
عنوان

فراخواندن انرژی زنانه ازدواج (کهن الگو هرا)💜

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 27 پست
اره چند ساله با همیم چیکار کنم راهی بلدی بگو

خیلی سخته من الان بخوام با دوکلمه نسخه بپیچیم برات. یه ذره رو ارتعاشاتت کار کن. مدیتیشن کن. چاکراهاتو پاکسازی کن. استغفار بگو اگر مذهبی هستی اگر نیستی تکنیک هواپونوپونو انجام بده. نماز جعفر طیار. چله آیت الله حق شناس که همیشه معجزه بوده. در آخر سعی کن به طرف این رو نشون بدی که نباشی بقیه هستن و خواستگارا منتظرن. نه بصورت مستقیم ولی گاهی لازمه ک تلنگری بهش بخوره. بعنوان کسی که شرایط تورو داشته خواهرانه بهت میگم که اول از همه رو خودت سرمایه گذاری کن بعد رو پسر مردم

هرا و زئوس و پوزیدون و غیره همشون الهه های جنی هستن، 

انسان از جن چیز والایی نمیتونه بیاموزه!!!! 

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی سخته من الان بخوام با دوکلمه نسخه بپیچیم برات. یه ذره رو ارتعاشاتت کار کن. مدیتیشن کن. چاکراهات ...

مچکرم آره تا حدودی آشنا هستم با این موارد. کار کردن رو خودم رو شروع کردم. فقط خیلی عاشقم این کار دستم داده خراب میکنه انگاری خخخخ مثلا همش منتظرم بیاد بریم بیرون ببینمش

مچکرم آره تا حدودی آشنا هستم با این موارد. کار کردن رو خودم رو شروع کردم. فقط خیلی عاشقم این کار دست ...

همه آدمها جذب کسایی میشن که برای خودشون برنامه و هدف دارند. من اگر یک پسر بودم و می‌دیدم یه دختر تمام روز نشسته منتظر من که برم ببینمش یا منتظره که من بهش پیام بدم و هیچ کاری جز توجه به من نداره، کم کم توجهم رو بهش کم میکردم. چون ذهنیتم این میشد که : این دختره که حالا حالاها هست بذار پس لزومی نداره من کاری کنم 

تکنیک هواپونو چیه

یه نوع پاکسازی هست. 

شما مثلا یه درد داری درونت ناشی از اینکه توی کودکی بهت ظلم شده یا غصه داری از اینکه دلت رو شکستن. دستت رو میذاری روی قلبت و خطاب به روحت و کودکت درونت و خدا میگی : متاسفم. لطفاً مرا ببخش. متشکرم . دوستت دارم.

در واقع داری میگی متاسفم که ناخودآگاه یا خودآگاه باعث شدم این درد برام بوجود بیاد. یا حتی اگ در بوجود اومدن درد دخیل نبودی میگی متاسفم که تا الان این درد رو برای خودم نگه داشتم. 

لطفاً منو ببخش که این ظلم رو در حق خودم کردم 

ممنونم که منو میبخشی . ممنونم که اجازه میدی آرامش بهم برگرده.

دوستت دارم که فرصت تجربه حال خوب رو بهم میدی. دوستت دارم که کنارمی .

آفرین دقیقا همینه کمکم کن بهم بگو چیکار کنم راهنمایی ام کن خدا خیرت بده

بنظرم تاپیک های دختر گرانبها رو سرچ کن بخون

یه کار پاره وقت پیدا کن و برو سرکار. اینجوری همش خونه نیستی ک منتظر کسی باشی

با دوستات گاهی وقت بگذرون. خودت رو در پارتنرت خلاصه نکن

یه مدیتیشن شفای کودک درون هم دارم اگ خواستی لینکشو بفرستم انجام بده

بنظرم تاپیک های دختر گرانبها رو سرچ کن بخونیه کار پاره وقت پیدا کن و برو سرکار. اینجوری همش خونه نیس ...

اره بفرست برام .

الان هدفم آزمون استخدامی هست شروع کردم به خوندن از وقتی میخونم بهتر شده حسم زیاد دیگه مثل قبل نیستم که منتظر باشم نمیگم زیاد کم شده این حالت ولی تا حدودی نرمال شدم 

اره بفرست برام .الان هدفم آزمون استخدامی هست شروع کردم به خوندن از وقتی میخونم بهتر شده حسم زیاد دیگ ...

منم تازه شروع کردم به خوندن. چه جالب 

توی سرچ تلگرام بنویس « آکادمی ساریسا حیدری» 

بعد برو روی پیامی که پین کرده نوشته گام اول ساهاسارا. یه محیط ساکت پیدا کن