2777
2789

خودم عمیقا بابتش ناراحتم

خیلی وقتا سعی کردم کنار بیام ولی نمیشه تا وقتی که مدام به روم میارن!

یه مدت باشگاه میرفتم انقد سرکنایه ها اذیت شدم ادامه ندادم

یه بارم اینجا عکس گذاشتم درمورد حالت چشام پرسیدم ولی خب اکثرا درمورد تیرگی پوستم نظر دادن...  حالا نظر که چه عرض کنم

خرید بری، خانوم این رنگا به شما نمیاد، شما تیره بپوشی پوستت روشن تر نشون داده میشه

خلاصه که مدام به روت میارن دیگه....

انواع صابون و کرم و قرصا رو امتحان کردم ولی خب فقط صورتم نیس که

اثرشونم موقته

نه امیدم چنان نجات‌بخش است و نه ناامیدی‌ام چنان مهلک؛من در میانه زجر می‌کشم و ادامه می‌‌یابم.🌱🌚

این طبیعیت پوست ماست ازش خجالت نکش بهش برس تیرگی با سبزه فرق داره

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خاطر اطرافیانته ، من گندمیم خودمو خیلی دوس دارم

سبزه های اطراف من اعتماد بنفسشون کم نیست 

اتفاقا از بقیه بیشترم هست 

توام مطمعناً ی مدت دور ادمای سمی نباشی فرق داره حست

.

پوستم تیرس ولی هیچوقت برام مهم نبوده اتفاقا خیلیا هم بهم گفتن پوستت ب دل میشینه. جالبه آخه امروزم جاریم بهم گفت ...

بعدشم هیییییچوقت اهل آرایش نبودم و نیستم فقط دوس دارم صورتم همیشه صاف وتمیز باشه

رنگ پوستو نمیشه تغییر داد تلاش نکن 

احتمالا بخاطر حساسیت خودتون از حرف بقیه برداشت بد میکنین وگرنه منم شده تو خرید نظر بدن ک چی بیشتر بهم میاد و چی نمیاد 

خودم سبزه ام بیاین خودمونو دوست داشته باشیم 

من تو بچگی تیکه شنیدم ولی الان همه تعریف میکنن هر بار لیزر رفتم گفتن رنگ خودته خیلی قشنگ

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃

خودت بپذیر

من خیلی موقع مدرسه مسخرم کردن

بعد ازدواج 

فامیل 

حتی مادرم هر دفعه سفیدوسیاه میکرد

خانواده همسر

یه روز به خودم اومدم و تمرین ‌کردم جلو اینه قربون صدقه خودم رفتن

دیگه خودم باورکردم و همین کافی بود.

آموزش کلی غذاهای خوشمزه وساده خونگی 😋😋.ادرس کانالم در ایتا @ghzaiekhonegiii
من سبزم هیچ مشکلی ام باهاش ندارم بقیه هم هیچ نظر منفیی دربارش ندادن چرا یجوری حرف میزنی انگار بده؟😐

خب شاید شما به اندازه من سبزه نیستی 

من پوستم روبه تیرگی میره

نه امیدم چنان نجات‌بخش است و نه ناامیدی‌ام چنان مهلک؛من در میانه زجر می‌کشم و ادامه می‌‌یابم.🌱🌚

ببین یه چی بهت بگم خداشاهده یه دختر سبزه فامیلمونه به جان خودم به عمرم همچین دختر زیبایی هیچ کجا ندیدم یعنی به جرئت میگم هیج دختر بور و سفیدی به گرد پاش نمیرسه 

عزیزم زیبایی که به سفیدی سبزگی نیست صد در صد تو ام قشنگی خودتو داری