2777
2789
عنوان

اگه همسر خوبی نصیبتون شده

251 بازدید | 29 پست

موقع انتخاب چه ملاک هایی مد نظرتون بود؟ از کجا مطمئن شدید این آدم خوبیه 

و اینکه چطور آشنا شدید؟

از چند سالگی خاستگار باید بیاد دیگه؟

راهنمایی کنید خیلی هامون نیاز ب تجربه هاتون داریم🙏🙂

❌درخواست دوستی نمی‌پذیریم ❌🙃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من اول ایمان بعد پول حلالش مد نظرم بود 

از حدود ۱۸ سالگی اصولا خواستگار میاد دیگه برای هر فرد متفاوته 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

همسر خوب رو ساختم 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

یه مشاوره خانواده که اتفاقا خیلیییییی هم باسواده و بی نهایت رضایت داره تو کارش می‌گفت 

پسری که کاری باشه و تو خانواده ای باشه که اقتدار پدرش حفظ شده باشه 

گفت همینو فاکتور بگیرید چشم بسته قبول کنید بقیه چیزا رو خانوم با سیاست هاییی ک‌خودش هم میداد می‌گفت تغییر می‌کنه 

که من نتیجه گرفتم 

با همه حاضرجواب و سگ اخلاق ولی با تو خوش زبون و مهربونم تعجب میکنم آخه چرا انقد صبورم ؟ چرا واسه چیزایی ک ناراحتم میکنن باهات دعوا نمیکنم؟نمیترسمااا ولی نمی‌دونم چمه شاید دوست داشتن باشه ولی حیف عشق من که داره خرج آدمی میشه ک تو افکارش داره با یکی دیگه زندگی می‌کنه:»
همسر خوب رو ساختم

چه عالیییی چطوری ؟

با همه حاضرجواب و سگ اخلاق ولی با تو خوش زبون و مهربونم تعجب میکنم آخه چرا انقد صبورم ؟ چرا واسه چیزایی ک ناراحتم میکنن باهات دعوا نمیکنم؟نمیترسمااا ولی نمی‌دونم چمه شاید دوست داشتن باشه ولی حیف عشق من که داره خرج آدمی میشه ک تو افکارش داره با یکی دیگه زندگی می‌کنه:»

اتفاقی سر راهم قرار گرفت و اشنای پدرمم که بود ، همه جوره ادم حسابی و از یه خانواده درست و حسابی ، هر چیزی ک توی معیارام بود و داشت و همینطور متقابلا هر انچه ایشون مد نظرش بود و من داشتم ، پدرمم خیلی تاییدش کرد و گفت جنتلمن امام عیاره

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
چطوری؟

اینقدر کلاس همسرداری و کتاب خوندم 

و بسیار هم صبور بودم تا ساخته شد 

و صد البته لطف خدا که همیشه حواسش بهم بوده

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️