2777
2789
عنوان

منصرفم میکنن از چادری شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 109 پست
به منم خیلی میگفتن بذار زمین...میگفتن مادر چادر نمیپوشه اونوقت دختر چرا میپوشه؟هزار تا حرف شنیدم ولی ...

پایدار باشه براتون🥰🥰🤩

چطور تصمیم به تغییر گرفتید؟

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سال 2025 هستیم دیگه آخه کسی فکر نکنم علاقه داسته باشه دو متر پارچه بکشه رو خودش

در ابتدای تاپیک گفتم توهین نکنید دوست عزیز 

شاید جامعه بخواد هر روز یه کاری کنه

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم 
مدیدنی چیه بعضی از چادرها آنقدر اخلاقشان خوبه به دل میکنن پاین آمل نیستن آدم اصلا دلش نمیاد چیزی بش ...

آره منم یه دوست دارم از این مذهبیا که چادر سرمیکنن و هیئت میرن و عشق حرم و ولی خب من ۱۸۰ درجه فرق دارم باهاش خیلی هم همو دوست داریم و وابسته ایم به عقاید هم کار نداریم 

البتع الان خودشم چادرگذاشته کنار و مانتو میپوشه کم کم داره قد مانتوشو کم میکنه 😂

چند وقت پیشم میگف چقد خنگ بودم یهت گیر میدادم هی میگفتم اینکارو نکن اونکارو نکن (البته منم اهمیت نمیدادم 😂)

اون هی سعی میکرد میبرد منو هیئت و فلان دید نمیتونه نفوذ کنه خودشم اومد این سمت 😂

اتفاقا با تمام طعنه ها چادرمو خیلی دوست دارم توی جامعه هم خیلی احترام میزارن بهم

🤩🤩👌

عزیزم اگر میخوای تو زندگیت موفق بشی باید یاد بگیری که نظرات دیگران برات مهم نباشه میدونم سن حساسی هستی ولی باید یاد بگیری برای عقایدت بجنگی پس اول درست فکر کن و روی انتخابت بمون و اینکه کسی تیکه میندازه یا فلانی چی میگه نداشته باش

مگه همون فامیلی که تیکه میگه ذره ای نظر تو رو تو زندگی شون میپرسن؟ نه فقط فضولی میکنن باید یاد بگیری که عقیده ت برای خودت مهم باشه چون تو ارزشمندی

من خودم چادری نیستم و حجاب خاصی هم ندارم حجابم در حد کت و شلوار  و روسری هست ولی موهام خیلی بیرون نیست و کت هام کوتاه و جلف نیست همسرم اصرار داره کلا بی حجاب باشم ولی همین حجاب و روسری م رو دوست دارم و حتی خانواده همسرم ازم خواستن بی حجاب باشم ولی نپذیرفتم برام مهم هم نیست چی فکر میکنن

یادبگیرند.شماهم هیچ فرهنگی روکه میدانیم عوض نکنیم.چادرمن میگم بهش حجاب برتر.یاافرادبدون چادری هم هستند ازخاصان هستند.حجاب مخصوص تنها زنان نیست مردان نیا مختص میشود. هیچوقت به زورفرهنگ راعوض نکنیم وازحرف ها ناراحت نشیم.پوشش وحجاب اصل است .حجاب زینت است .ولی چینیم که افرادی ازسراگاهی ونااگاهی بخاطر مساله مشکل روبه دوراهی میرسانند. 

پایدار باشه براتون🥰🥰🤩چطور تصمیم به تغییر گرفتید؟

از محرم 98 یهو دلم لرزید:)

گهگاهی سر میکردم

سال 1401 اولین کربلا رفتن عمرم به مشکل خورد و داشتم جا میموندم

انقدر گریه کردم...گفتم امام حسین اگه جورش کنی نذر میکنم تا اخر عمر دیگه چادر از سرم نیوفته

و خیلی معجزه وار جور شد...خیلی...

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

تو کارتو بکن.شاید اونا زوری سر میکنن که سخته براشون تو مشکلی نداشته باشی.

اینکه از خودم میترسم چی؟ 

نمیخوام بعدا جا بزنم

شرایط خاصی نداره یه پارچسآستین داره همین👌🏻😔😁

در ابتدای تاپیک گفتم دوست عزیز 

توهین نکنید 

در ابتدای تاپیک گفتم دوست عزیز توهین نکنید

خانم من خودم چادریم😑😁واقعانم جادر یه متر پارچس که آستین داره!اینکه بودنش رو یک مقوله ی بزرگ جلوه بدم واقعا اینجوری نیس؛پوشیدنش راحته

این کجاش توهینه؟😁خدایا

از محرم 98 یهو دلم لرزید:)گهگاهی سر میکردمسال 1401 اولین کربلا رفتن عمرم به مشکل خورد و داشتم جا میم ...

😊😊

واسه ما هم دعا کنید

خانم من خودم چادریم😑😁واقعانم جادر یه متر پارچس که آستین داره!اینکه بودنش رو یک مقوله ی بزرگ جلوه ب ...

خب همه لباس هاهم پارچه هستن دیگه ،نیستن😂