2777
2789
عنوان

منصرفم میکنن از چادری شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 109 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اگه خودت واقعا از ته دل بخوای، حرفای بقیه نمیتونه اثر بزاره. من خودم چادریم با افتخار. نزدیک به 18 ساله میپوشم. همیشه هم راضی بودم و سختی برام نداشته حتی با بچه کوچیک. اگه اراده کردی بپوشی خب بپوش و حرف بقیه برات مهم نباشه. چون بالاخره به سریا همیشه حرف برای گفتن دارن

سال 2025 هستیم دیگه آخه کسی فکر نکنم علاقه داسته باشه دو متر پارچه بکشه رو خودش

توسال ۲۰۲۵ هنوز یه عده سرشون تو باسن چادری هاست

بکش بیرون خواهرم

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من     که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید ..‌.

عقاید مختلفه هر انسانی نمیتونه این درک رو داشته باشه😑

(خودم چادری نیستم ولی احترام گذاشتن به عقاید دیگران بلدم)

راست میگن خیلی سخته 

منم نوجوون بودم جوگیر شدم چادر سرکردم الان خیلی پشیمونم 

نه میشه استایل درست زد نه میشه هر جایی بری باهاش 

بعدشم اصلن تو جامعه یجوری به آدم نگاه میکنن 

در کل همرنگ جماعت باشی خودتم راحت تری 

خوبه همون اول استارتر گفت اگه مخالفین بی توهین برین بیرون.

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

ببین

تو یه مقطعی میخاستم چادری بشم همین دغدغه های سخت و اینا رو داشتم

گفتم تست میکنم

میرفتم یه جای دور  مثلا بازاری  جای  چادر سرم میکردم میگشتم....بعد دیدم واقعا نمیتونم جمعش  کنم مخصوصا وقتی  فهمیدم دوقلو باردارم

قبل از اینکه کسی از اطرافیان بفهمه  سر نکردم و تموم شد

تو هم اینطوری  تست کن

از سختی هاش میگن تو شرایط مختلف💔

خب راست میگن 

من مجردی به اجبار پدرم چادری بودم که خدا رو شکر ازدواج که کردم کلا همه چی گذاشتم کنار 

واقعا سخته چادر هم پوشیدنش تو موقعیتهای مختلف 

هم اینکه نمیتونی هر لباسی بپوشی کلی محدودیت داری تو پوشش 

نمیتونی موهاتو بیرون بذاری ..کلا تو خیلی چیزا محدود میشی 

عزیزان چادری من نظر خودمو گفتم براتون هم خیلی احترام قاعلم لطفاً اگر مخالف هستین رپلای نکنید 

راست میگن خیلی سخته منم نوجوون بودم جوگیر شدم چادر سرکردم الان خیلی پشیمونم نه میشه استایل درست زد ن ...

مدیدنی چیه بعضی از چادرها آنقدر اخلاقشان خوبه به دل میکنن پاین آمل نیستن آدم اصلا دلش نمیاد چیزی بش بگه 

دو تا دوستام چادری بودن نماز اول وقت مثل بعضیا نبود نه این حرفو نزن این کارو نکن موهاتو بکن تو دقیقا ما در تضاد بودیم ولی دوستیمون واقعا خوب بود

من از اول دبیرستان چادری شدم قبلش مثل شما گاهی سر میکردم ولی از وقتی که چادری شدم واقعا احساس ارامش میکنم بقییه هم گفتن چادر نباش یا حرفایی دیگه من اصلا اهمیت نمیدم وبدون چادر اصلا دوست ندارم وواقعا چادر خیلی خوب بودن ونجابت داره ..چادر ساده هم میپوشم ..

همیشه حد وسطو بگیر که پشیمون نشی. اینو بدون که چادر برتری شرعی نداره و صرفا از نظر عرف حجاب کاملتریه. اما بازم اگه خیلی دلت میخواد بپوش، آدما حق دارن تا جایی که ناهنجار نباشه ظاهرشونو طبق روحیه و افکارشون تنظیم کنن

دنیا داره به سمتی میره که هر کی پایه اعتقادش مونده باشه زیر سوال بره و انگار باید برای جلب رضایت بقیه اعتقاداتمونو عوض کنیم 

ولی ما چادریا پای اعتقادمون هستیم و پشیمونم نمیشیم 

کل تاپیک نخوندم ولی 

برای سرما شاید زیر چادر پالتو سخت باشه یا نشه باهاش تیپ زد ولی ما چادر برای تیپ زدن سرمون نکردیم تیپ زدن تو خونه ی تو مجالسه جایی که آدم باید واقعا راحت باشه نه خیابون که نگاه های بعضی آدما کثیفه 

از سختیاشم یادم نمیاد چون ما اصلا نمتونیم تصور کنیم سخته پس، چادر بذاریم کنار ؟اصلا شدنی نیست 

چادره دیگه برای بعضیا خفه کننده است ولی ما لذت میبریم 

مثلا راحتیم که نمیخواد جمع و جور بشینیم یا راه بریم یا موهامونو جمع کنیم که دیده بشیم چون اصلا دیده نمیشه 

گاهی وقتا تو تابستون جلابیب میپوشیم با تیشرت یا تاپ و شلوار 

خیلیم راحت 

ما با چادر مرتبیم و همش نگران نیستیم 

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!                  👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼                            بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ 

خیلی خوبه راحتم باهاش دوسش دارم

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊