2777
2789
عنوان

بچهاجمعه عروسیمه توروخدابیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 30 پست
دکترعمومی رفتم گف چون حامله ای نمیشه آمپول زدن بچت ازبین می‌ره دندونپزشکی برم ؟ ورمش میخابه؟

خوب عفونت دندونم که خودش برای بارداری خیلی بده 

تا وقتی دندونت عفونت داره ورمش نمی‌خوابه باید چرک خشک کن یا بخوری یا آمپولشو بزنی 

حالا شما بارداری فکر نمیکنم چرک خشک کن ضرر داشته باشه از دکتر زنان بپرس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برو دکتر عمومی برات امپول بنویسه فقط زودتر برو منم قبلا دندانم عفونت کرده بود لثم ورم کرد یکمم گونم ...

دکترعمومی رفتم گف خطرناکه برابچت آمپول آموکسی سلین دادفقط

دندونپزشکی برم ؟ ورمش رفع میشه فقط میخام ورم صورتم بخوابه آخه لاغرم یه طرف صورتم عین کسی ک کتک خورده ...

داروهاتو تحت نظر دکتربخوری چون بارداری خوددرمانی نکنی واسه بچه خطرداره

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
بارداری چه ربطی به ورم یه وری صورت داره؟لثه یا دندونت عفونت نکرده احیانا؟

اوه اوه دندونه پس  😑وای 

عفونت داره یا فقط درد؟؟

اگه عفونته نمیدونم ولی اگه درد داری ژل کتیرا بگیر بزار روش تا حدی بهتر میشه 

لطفا لایک نکنید❤

ورمش فقط میخام بخوابه ورمش رفع میشه بالاتوضیح دادم چجوری ورم کرده

اره رفع میشه

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...