2777
2789

🤔😐چی‌بگیم‌الان

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاری که میگم انجام بذه فوری رفع میشه،

هر یک ساعت توی آب ولرم نمک بریز ،بچرخون تو دهنت ،خوب میشه

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
عفونت دندان نیست؟برو دکتر حتما

هس عزیز فک میکنم از دندونامه رفتم گف فقط آموکسی باید بخوری کار دیگه ای نمیشه کرد حالا من اگه دندونام در کنه مشکلی ندارم فقط ورم یه طرف صورتم بخوابه

اذیت نشدی ؟منظورم حرف و حدیث نیستا منظورم اینه شروع زندگی سه نفره شدید

نه عزیزم

خونمون و جهازم آماده بود   بابام هم ۴ماه بعدش که رفته بودم توی ماه۷ بارداریم کل سیسمونی رو خرید

برو دکتر آبسه رو تخلیه میکنن

دندونپزشکی برم ؟ ورمش رفع میشه فقط میخام ورم صورتم بخوابه آخه لاغرم یه طرف صورتم عین کسی ک کتک خورده باشه ورم کرده بطرف دیگشو لاغر

کاری که میگم انجام بذه فوری رفع میشه،هر یک ساعت توی آب ولرم نمک بریز ،بچرخون تو دهنت ،خوب میشه

ورمش فقط میخام بخوابه ورمش رفع میشه بالاتوضیح دادم چجوری ورم کرده