مستعار_یک مدیر استارتر عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 419 عنوان چجوری تو جمع انرژی مثبت میشه داد که همه بگن وای فلانی اومد باذوق نه با اناراحتی 104 بازدید | 17 پست دلم خیلی اینو میخواد کاش میشد 1403/10/17 | 21:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
somaliland عضویت: 1403/10/13 تعداد پست: 400 خودت باش از دارایی دیگران خوشحال شو به مشکلات زیاد فکر نکن ♥️لطفاً برا من و نامزدم و حاجت دلم یک صلوات بفرستین🌹♥️
kokomelon عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 1427 به نظر من حتما نیاز نیست دیگران ذوق کنن از حضور ماهمینکه انرژی منفی ندیم خوبهبعضیا منبع انرژیه منفین میبینیشون حالت بد میشه انرژیت کلا میفته
maryambano_ عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 2465 هیچ وقت نمیتونی همرو راضی کنی بالاخره یکی ازت بدش میاد ولی درکلجایی مبری پایه باشی ،خوش اخلاق باشی کسی میاد خونتم خوشرو باشی بنظرم کافیه بقیه ازت انرژی مثبت میگیرن
fatimaa_ عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 6609 والا عروس دایی شوهرم همیشه باصدای بلند سلام میکنه صحبت میکنه جیغ وداد میکنه پرو خیلی همیشه هم توجمع میگن باید فلانی باشه جاش خالیه زنگش میزنن یاواسه مسافرت دست جمعی میگن کاش فلانی بود همیشه میخوان باشه شوخ طبع هست پرانرژی خوش خوراک وخیلی هم پرو رک واهل جروبحث هست
شتر_گاو_پلنگ عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 927 تعادل داشته باش،توی هیچ کاری زیاده روی نکنقرار هم نیست نظر همه رو جلب کنی،چون نمیشه اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
دریا0000 عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 822 من تو جمع ها همونیم که همه ازش انرژی مثبت میگیرن😁همیشه دوست دارن تو مسافرت ها باشم تو مهمونی ها همه جذبم میشن و اژم انرژی خوب میگیرن و .... نمیدونم کدوم رفتارم باعث این شده بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼
مستعار_یک مدیر استارتر عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 419 به نظر من حتما نیاز نیست دیگران ذوق کنن از حضور ماهمینکه انرژی منفی ندیم خوبهبعضیا منبع انرژیه منفین ... ادم یا مثبته یا منفی مثبت نباشیم منفییم دیگه... متاسفانه
مستعار_یک مدیر استارتر عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 419 من تو جمع ها همونیم که همه ازش انرژی مثبت میگیرن😁همیشه دوست دارن تو مسافرت ها باشم تو مهمونی ها همه ... اینا روهم که خودم گفتمجای که باید میگفتی چه جوری نمیگید حالا
مستعار_یک مدیر استارتر عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 419 والا عروس دایی شوهرم همیشه باصدای بلند سلام میکنه صحبت میکنه جیغ وداد میکنه پرو خیلی همیشه هم توجمع ... منم سعی میکنم باصدای بلند حرف بزنم اما حالت جیغ داره..انگار داد میزنم از قبل بیشتر منفور شدم (:دارم به حالت قبلم برمیگردمحداقل بفهمم چه حرفایی میزنن که جذابه اینو میشه یاد گرفت چندتا شوخیشو یادتون نمیاد
مستعار_یک مدیر استارتر عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 419 والا عروس دایی شوهرم همیشه باصدای بلند سلام میکنه صحبت میکنه جیغ وداد میکنه پرو خیلی همیشه هم توجمع ... ولی تعافی بودن ویژگی ادماییه که هیچکی دوسشون ندارهههمنم اینطورم...همش ببخشیدعذر میخواماگه میشه..
مستعار_یک مدیر استارتر عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 419 خودت باش از دارایی دیگران خوشحال شو به مشکلات زیاد فکر نکن خودم نمیخوام باشم همه واقعا ازم دوری میکنن همه
مستعار_یک مدیر استارتر عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 419 حقیقش من به چپمم نیست بقیه ذوقم کنن یا نه😂 چرا وقتی شغل و... مطرح باشه مهم میشه