2777
2789
اولا که آیت الله سیستانی حرام نکردن، دوما اگر حرام کردن حتما دلیلی براش دارن! شما اگر درک داشتی با ا ...

احسنت به تو🌺

از هرکس اندازه شعورش توقع دارم حتی شما کاربر عزیز🐞
کاش به هممون شیرخشکی می شدیم به خداراحت بودیم یه زره شیردادن هی می کوبن توسرمون

نگو اینجوری من خودم مادرم میفهمه چه دردناکه

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                  https://www.karzar.net/136819 لطفا کارزارخروج افغانی هارو امضاکنید.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اولا که آیت الله سیستانی حرام نکردن، دوما اگر حرام کردن حتما دلیلی براش دارن! شما اگر درک داشتی با ا ...

دلیلش نوشته شده که هتک حرمت

ولی چرا جسم رو خاک میکنن که حیوانات جونده ی خاک بهش هتک حرمت کنن؟

در هرصورت خاک موجود زنده داره دیگه

بعد مرگ جسم انسان های عادی خوراک میکروب ها و باکتری ها میشه قانون طبیعت همینه مگر اینه مومیایی بشیم یا فریزمون کنن

از نظر منطقی اعضای بدن بپوسن بهتره یا جان ببخشن

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸
ببین عزیزم من تقریبا رساله تمام مراجع رو خوندم شخص مورد نظر شما ایت الله سیستانی هستن ایشون فرمودن ...

بدن مرده رو پیوند نمیکنن که بدن کسی که مغز مرگی شده اما قلب و کلیه و کبد به واسطه دستگاه ها جان داره و زنده هست و تا مدتها میشه با دستگاه کار بکنن

دلیلش نوشته شده که هتک حرمتولی چرا جسم رو خاک میکنن که حیوانات جونده ی خاک بهش هتک حرمت کنن؟در هرصور ...

گلم اگر همه میخواستن مثل شما فکر کنن همه موجودات زنده رو مومیایی میکردن و ما امروز چیزی به عنوان سوخت نداشتیم که ازش استفاده کنیم چون از فسیل جاندارانی که توی خاک بودن به وجود اومده! عوارض توی خاک نبودنه مردگان خیییییییلی بیشتر از این حرفاست،نیازی نیست نگران باشیم که جسم بی جونمون اوف بشه یا نه

آیت الله سیستانی حرام نکردن، فقط شرط دیه گذاشتن! گیریم حرام کرده باشن،وقتی دلت با نظرشون نیست میتونی نظر چندتا مرجع دیگه رو هم بپرسی و طبق نظر اکثریت پیش بری! اگر هم نظر همشون یکیه که هیچی دیگه، شما ملزم به انجام هستی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بابا مامانم فهمیده هی داره زار زار گریه میکنه تمام ایل و طایفه رو خبر کرده همش هی میگه شیرمو حلالت ن ...

عزیزم بهشون بگو ابنجور نیست که به راحتی بتونن اعضا رو ببخشن .البته خودمم مطمین نیستم ولی فکر کنم فقط در صورت مرگ مغزی باشه 

گلم اگر همه میخواستن مثل شما فکر کنن همه موجودات زنده رو مومیایی میکردن و ما امروز چیزی به عنوان سوخ ...

عزیزم من دینم اسلامه نگفتم که مرده هارو دفن نکنن تو خاک کاش یک بار دیگه مطلبی که نوشتم رو مطالعه بفرمایید

عرض کردم که اگرم دلیلش هتک حرمت باشه عقل کم من نمیتونه بپذیره این دلیلو ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸

به نظرم هرکی بره به تنهایی در این باره مطالعه کنه

و اونی که دلش میگه رو انجام بده..دوست من تو کارت اهدای عضوش حتی و پوست و قرنیه ش رو اهدا کرد ..

در کل امید وارم همتون من جمله کسایی که تو این تاپیکن عمر طولانی و با عزت داشته باشید

بای

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم ۲۰م اون موقع که یهویی بهش فک کردم ۱۷سالم بوداشکال نداره طبیعی میشه برات ولی اولش ممکنه با ترس و ...

اوه نمیدونم

امروز سریال شاهزاده ایسان و تموم کردم

هم دختره مرد هم پسره هم بچشون

تو شهرمون یکی خیلی جوون بخاطر شرایط مالیشون خودکشی کرده 

و مرگ کاربر اینجا فندق عصبی 

خیلی آشفته شدم

‌‌‌

منظورتون کف العباسه؟

اره دبگ

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

عزیزم من دینم اسلامه نگفتم که مرده هارو دفن نکنن تو خاک کاش یک بار دیگه مطلبی که نوشتم رو مطالعه بفر ...

بله، درسته! هتک حرمت به تنهایی نمیتونه قانع کننده باشه! 

حالا من که نگاه کردم حرام نکرده بودن ایشون،نمیدونم شاید تغییر عقیده دادن!

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم